KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Scandic Hotel Klarälven

Karlstad, Värmlands län
English
ENGLISH

Scandic Hotel Klarälven - en vistelse i en levande mötesvärld

Intill en stilla Klarälven tronar konferensanläggningen under namn av sin närmaste granne. Scandic Hotel Klarälven är ett konferenshotell med hög myskaraktär och en personlig atmosfär som gör att konferensgästerna känner sig som hemma. I Karlstads karismatiska vagga lever livet i en helt annan dimension – känns hockeyns vilda eufori och det intensiva klapprandet av hovar från travbanan som harmoniskt väver in i naturens eget sus och dus. Konferera i hjärtat av allt detta – på Scandic.

Att bo intill Klarälven
143 rum har ställts i ordning till fördel för konferensdeltagare som önskar tillbringa en eller flera nätter på Scandic Hotel Klarälven. Dessa är omsorgsfullt inredda och fulla av karaktär och personlighet med mönster och färger i härliga kombinationer som ger ett glädjefyllt uppvaknande var morgon. Här man kan låta solen skina sina strålar över trägolven och värma upp fåtöljer och sovtäcken allt eftersom den klättrar upp på himlen. En bra start på dagen, helt enkelt!

Lokalerna på Scandic Hotel Klarälven
Mötet på Scandic Hotel Klarälven fortgår i någon av anläggningens 6 lokaler. Av dessa kan två, Sandbäcken 1 och Sandbäcken 2, kombineras eller delas av efter behov och ge rum åt 35 respektive 50 deltagare för sig, eller 90 när de slås ihop. Borgmästarholmen är något mindre och tar 60 personer. Dessa konferenslokaler är inredda med funktion snarare än finess och är enkla och okonstlade i sin utformning. Att de kan möbleras om till samtliga vanliga mötessittningar är en finess man bjuder på.
Utöver dessa tre ovanstående finns 3 grupprum för mindre sammanslutningar.

Måltiderna under konferensen
Restaurangen på Scandic Hotel Klarälven minner om båtliv på något mystiskt sätt. Kanske är det de runda fönstren som dekorerar ena kortväggen, eller den relingsliknande avdelning som kantar den upphöjda delen i matsalen? I vilket fall som helst så är det med en rejäl skopa stämning som konferensgruppen får sitta ned och njuta av anläggningens goda och energirika måltider. Tillsammans med kedjans egna klassiker ser man säsongsenliga rätter på menyn som alla tyder på på en lekfullhet och nyfikenhet i det kulinariska landskapet.

Mötet är slut, vad gör man nu?
Den sista konferensdeltagaren släpper upp handtaget till möteslokalen och pustar ut. Ett par hårda timmar ligger bakom gruppen och man kan stolt konstatera att en hel del blivit avklarat. Det är då det är dags för belöningen. En konferensaktivitet kan lyfta humöret på den allra tröttaste kollegan och höjer stämningen under perioden. På Scandic Hotel Klarälven har man en välutrustad tränings- och relaxavdelning med vikter, motionsmöjligheter samt pool och bastu. När frisk luft känns mer nödvändigt beger man sig bara ut i Karlstads vackra natur och stadsdel, med Klarälven - än en gång – som nära och angenämt val.

Konferensläge: allt!
Scandic Hotel Klarälven har det mesta i sin fördel – natur, vatten, stad, och land. Allmänna kommunikationer virar sig kring anläggningen på bekvämt avstånd och det finns både tågstation och flygplats att tillgå. Upptäck Karlstad – en liten otippad konferensdestination mellan Göteborg och Stockholm!

Svanen har parkerat på Scandic Hotel Klarälven
Precis som om man behövde ytterligare en anledning att bege sig mot Klarälvens brusande vattenbryn, så är Scandic Hotel Klarälven godkänt enligt

Svanens miljöregler.
Att man dessutom kan erbjuda fri parkering på plats, ja, det är bara att tacka och ta emot.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 143
Antal bäddar 325
Största lokal 90
Max restaurang 110
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sandbäcksgatan 6, 65340 Karlstad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Scandic Hotel Klarälven
Faciliteter på Scandic Hotel Klarälven

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Scandic Hotel Klarälven kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Scandic Hotel Klarälven
HOTELLRUM 143
MAX ANTAL BÄDDAR 325
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90