KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Sigtuna
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Sigtuna - Konferenshotell i gemytliga Sigtuna

English
ENGLISH

Konferensanläggningar i Sigtuna - 15 minuter från Arlanda

FÖRFRÅGAN

Planerar Du konferens i Sigtuna!

Denna lilla gemytliga småstad med dess långa historia erbjuder ett flertal riktigt fina konferensanläggningar, med kompetent, personlig service, proffsiga konferenslokaler och bekvämt boende. Varje anläggning i Sigtuna har sina speciella attribut vad gäller stil, läge och faciliteter. Här på Konferensanläggningar.se – Sigtuna kan Du jämföra samtliga översiktligt och studera varje enskild anläggnijng i detalj. Gemensamt för Sigtunas konferenshotell - Sigtunahöjden, Stora Brännbo, Kämpasten, Hotell Kristina, 32 Rum & Kök, Sigtunastiftelsen, 1909 Sigtuna Stads Hotell är att de har hög, jämn standard, vilket också återspeglas i respektive anläggnings konferensindex.

Sigtuna ligger nära Arlanda

För konferenser med deltagare som flyger in till Arlanda flygplats blir Sigtunas geografiska läge högst intressant. Resan med bil eller buss tar sällan mer än 15 till 20 minuter. Den korta resan innebär samtidigt ett kontrastrikt och uppskattat miljöombyte, från flygplatsområdets puls till idyllen vid Mälaren.

Månghundraårig historia

I kulturhistoriskt intressanta Sigtuna med omnejd finns alla möjligheter till konferensaktiviteter i form av utflykter och guidade visningar. Stadens tusenåriga historia är fascinerande och genom de bevarade arven i form av exempelvis ruinen blir historiens vingslag så mycket mer påtagliga.

Läget vid Mälaren och den trevliga hamnen gör Sigtuna till en utmärkt konferensort om man önskar anlända båtvägen. Angöringsmöjligheterna är bra för både större och mindre fartyg. Färden från Stockholm går via Hässelby och den idylliska kanalen genom Stäket. Beroende på val av charterfartyg tar färden i enkel riktning 1,5 till 2 timmar. Med alternativet rib avverkas Stockholm-Sigtuna på en dryg halvtimme.

Är Du intresserad av konferens i Sigtuna - välkommen att rådfråga oss på Kontur - vi hjälper gärna till med råd och idéer samt bokning av anläggning som bäst motsvarar Era önskemål.

Ring till vår Konferensbokning - telefon 08-583 610 60 eller maila bokning@KonturKonferens.se
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se