KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Sigtuna, Stockholms län
English
ENGLISH

Sigtunahöjden Hotell & Konferens
I Sigtuna har möten stått i fokus sedan Erik Segersäll grundade staden ca år 980. Sigtunahöjden arbetar vidare i samma tradition, om än i ny och modern tappning. Vi har både kompetens, sakkunskap och tradition att luta oss tillbaka på och därför väljer många Sigtunahöjden för sina möten, konferenser och fester.

Här får du en möteskvalitet med ett suveränt läge i Sveriges första stad endast 15 minuter från Stockholm Arlanda Airport och nära till Stockholm och Uppsala med oslagbara kommunikationer.

Sigtunahöjden är privatägt, vilket märks i det genuina värdskapet med stort fokus på varje gäst. Ägaren och VD:n Lotta Giesenfeld Boman är i högsta grad är engagerad i den dagliga driften och med mer än 30 år inom besöksnäringen har hon tagit Sigtunahöjden till nya höjder. Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans, att lära ut, att lära av varandra samt att skapa dagens wow!

Logi
Vi erbjuder 98 logirum, både enkel- och dubbelrum. Alla logirum ligger i etage endast ett par steg ifrån huvudbyggnaden och många är nyrenoverade med influenser från världens alla hörn.

Lokaler
Våra kunder tycker att dagsljus, bra ventilation, välfungerande konferensteknik och ett tydligt miljötänk är det viktigaste i en konferenslokal. Vi har dessutom döpt och inrett våra konferenslokaler med inspiration från olika städer runt om i världen för att alla ska känna sig välkomna oavsett varifrån man kommer. Vi har 20 konferenslokaler med modern utrustning där vår största lokal rymmer upp till 150 personer.

Mat & dryck
I Restaurang Skog njuter ni av en säsongsbetonad meny med råvaror plockade runt knuten av våra kockar. Med mat och dryck i magisk kombination blickar ni ut över Mälaren och det informella mötet tar sin fart.

Aktiviteter
De flesta av aktiviteterna på Sigtunahöjden kretsar kring god mat och dryck. En av de mer populära är vår doft- och smakpromenad där alla sinnen är aktiverade. Ni kan också prova att vara bartender för en kväll med hjälp av vår bartender, tillaga era drinktilltugg tillsammans med en av våra kockar eller varför inte följa med på Skogsbad?

Läge
På bekvämt avstånd från Stockholm Arlanda Airport, mittemellan Stockholm och Uppsala ligger familjeägda Sigtunahöjden Hotell och Konferens. Här kan ni mötas nära rogivande natur, snabba motionsspår, uppfriskande bad och Sigtuna stad. Gratis parkering med möjlighet till laddstolpar finns precis utanför Sigtunahöjden. Om ni önskar komma i samlad trupp erbjuder vi avtalspriser tillsammans med ett bussbolag som kör på fossilfritt bränsle.

Övrigt
På Sigtunahöjden arbetar vi sida vid sida med våra gäster - Tillsammans skapar vi framgångsrika möten!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 98
Antal bäddar 156
Största lokal 150
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hertigvägen 7, 19331 Sigtuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Sigtunahöjden Hotell & Konferens
Faciliteter på Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Sigtunahöjden Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Sigtunahöjden Hotell & Konferens
HOTELLRUM 98
MAX ANTAL BÄDDAR 156
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150