KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Skärgårdshotellet

Nynäshamn, Stockholms län
English
ENGLISH

Skärgårdshotellet för havets konferensupplevelse

Det fantastiska med Skärgårdshotellet är att företaget som förlägger konferensen här får härlig havsluft, fast ändå nära till staden! Ett möte här blir personligt och avslappnat och drar nytta av den friska skärgården. Ta med kollegorna på skärgårdskonferens på Nynäshamns bästa havssida!

Skärgårdens sovrum
Hela 77 rum och 144 bäddar ger generöst med plats för övernattande konferensgäster. Marina färger med båtkänsla har fått dominera inredningen som ger en skön atmosfär till vilan. Det är genomtänkt och välplanerat i Skärgårdshotellets sovrum. Här får konferensen gärna ta extra tid.

Att mötas på Skärgårdshotellet
5 lokaler och 5 grupprum med plats för upp till 90 personer i Gäddan, det väntar på Skärgårdshotellet för konferensgruppen. Ljusa och fräscha med skärgårdens färger som inslag ger en frisk miljö till mötet. Bra möblering, funktionell mötesteknik, och en avdelning helt dedikerad till konferenser, med egen lobby och möteslokalerna omkring. Med denna struktur får arbetet fullt fokus under dagen.

Havets konferensmenyer
På Skärgårdshotellet har man tagit det bästa av omgivningarna och erbjuder salta och söta skärgårdsmenyer med rätter som för tankarna ut till havs och plaskande vågor intill klippkanten. Tillsammans med goda drycker som sätter spets på smaksensationerna på tallriken komponerar man en måltidsupplevelse utöver det vanliga.

Konferensaktiviteter
Under en konferens på Skärgårdshotellet är skärgården företagets bästa vän. RIB-båtstur, kanot eller kajak och fiskeutflykter är både lättillgängliga och smidiga aktiviteter som inte behöver kräva alldeles för mycket tid. För riktigt tidseffektiva pausnöjen ordnar man gärna provningar av choklad till exempel, pilates, rekreation i form av målning eller träning, eller varför inte dra nytta av området och gå på visning av Nynäshamns ångbryggeri? Bastu och pool ger skön avkoppling efter mötet. Valet av aktivitet ligger helt i mötesplanerarens händer – be gärna om förslag i samband med förfrågan.

Havsnära
Skärgården är en härlig omgivning för konferensen. Drygt 5 mil från Stockholm (ca 1 timme med pendeltåg) och 3 timmar med färja från Visby. 9.5 mil från Arlanda flygplats. Mycket goda kommunikationer från Nynäshamn till centrala Stockholm.

Parkeringsmöjligheter
Kostnadsfri parkering på anläggningsområdet!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 77
Antal bäddar 144
Största lokal 90
Max restaurang 90
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kaptensgatan 2, 14931 Nynäshamn
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Skärgårdshotellet
Faciliteter på Skärgårdshotellet

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Skärgårdshotellet kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Skärgårdshotellet
HOTELLRUM 77
MAX ANTAL BÄDDAR 144
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90