KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Skogshem & Wijk Meetings|Events

Lidingö, Stockholms län
English
ENGLISH

Skogshem & Wijk - En plats skapad för möten på Lidingö!

En plats skapad för möten - det är Skogshem & Wijk verkligen. I slutet på 50-talet utformade arkitekten Anders Tengbom Skogshem & Wijk redan som utpräglad mötesanläggning och idag är vi en underbar mötesanläggning med ett 50-tal mötesrum för 2-550 personer, många inomhus och utomhus lounger med skärgårdsutsikt och 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stureplan, 20 minuter från Stockholms central och 35 minuter från Arlanda. Ett prisbelönt kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt lyfter vistelsen ytterligare.

Logi
Sängen är bäddad, vinden susar lätt i tallarna runt huset och du kan varva ner totalt. På Skogshem & Wijks bekväma hotellrum vaknar du utvilad till mötet. Från de flesta av rummen har du dessutom havsutsikt. Och skulle du behöva arbeta är det inget problem – samtliga rum i vår huvudbyggnad är dessutom utrustade med trådlöst bredband samt utrustade med LED-TV med internet direkt i TV:n via Android operativsystem.
Alla rum är utrustade med WC, dusch, TV, telefon, trådlöst bredband, skrivbord med generös yta samt hårtork.
Från och med augusti 2019 har vi 28 nya dubbelrum, du kan hyra hela det huset exklusivt, med mötesrum för 30 personer, två av rummen har eget mötesrum för 6 personer samt ett rum med egen bastu.

Lokaler
Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten. Vi har 18 konferenslokaler och 28 grupprum totalt 46 flexibla lokaler med varierande möblering och storlek för 2 - 550 personer, rymliga allmänutrymmen och en vidsträckt naturtomt som gjorda för konferenser, utbildningar och event. Både inne och ute. Behöver ni funktionella konferensrum i kombination med många grupprum för er konferens? Ska ni lansera en ny bil och behöver en stor arena för detta event? Möjlighet att tillsammans utveckla en strategi, förankra en affärsplan eller dra upp riktlinjer för framtiden?

Samtliga lokaler har fönster och är utrustade med stora skrivytor, projektor, block och pennor. Trådlöst internet finns på hela anläggningen. Vår näst största lokal är extra säkerhetsanpassad och i vår stora och funktionella EventArena kan du lansera bilar, bussar och lastbilar.

Mat & dryck
Vi tycker att variation och ett brett utbud är viktigt för att du ska kunna välja den mat och dryck som du tycker om och mår bra av. Därför serverar vi både det som är hälsosamt för kroppen och för själen. Vi vill helt enkelt att du ska äta gott och må bra när du är hos oss. För oss är varje måltid viktig för att du ska få näring och energi till möten och aktiviteter. Därför lagar vi all mat från grunden med väl utvalda råvaror. Råvarorna vi väljer är ekologiska, närproducerade och säsongsanpassade så långt som möjligt. Valet sker utifrån en omsorg om dig som vår gäst och för miljön vi lever i.

Till lunch väljer du bland soppa, två varma rätter och ett dignande salladsbord samt goda bröd. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ. Middagarna är fest med väl komponerade menyer. Vi ger gärna passande dryckesförslag med vin, öl eller alkoholfria alternativ till måltiden.

Aktiviteter
På Skogshem & Wijk finns det mängder av möjligheter att krydda programmet med meningsfulla aktiviteter. Både inne och ute. Vi har 200 000 kvadratmeter naturtomt med strandlinje och erbjuder en mängd aktiviteter med både fartfyllda och stillsamma inslag. Vi har ett stort aktivitetsutbud och erbjuder färdiga nöjeskoncept som anpassas efter er grupps storlek och önskemål. Ta del av våra kända föreläsare, showgrupper, artister och rama in er konferens eller fest för att göra den unik och ett minne för livet!

På vår anläggning finns alla möjligheter till Business Energy. Fyra stycken gym, tre fullt utrustade inomhus och ett utomhusgym. Utomhus hittar du även vår varma pool som håller ca 32 grader året om. Flertal motionsslingor för stavgång eller löpning på tre, fem eller tio kilometer, stavar finns att låna i receptionen. Dessutom finns vår hälsoinspiratör tillgänglig vid förfrågan, för gruppträning eller anpassade föredrag kring mat, träning och hälsa för just era deltagare.
Våra mervärden i form av, flipperspel, schack, biljard, bordtennis, boule, frisbeegolf, minigolf, sällskapsspel och cyklar mm ingår för dig som är gäst hos oss.

Eller varför inte prova på kappsegling på er nästa konferens, utbildning eller event? På en kappseglingsbåt är lagets förmåga att kommunicera, samarbeta och agera avgörande för att nå bra resultat. Är detta viktigt även i er verksamhet? Då rekommenderar vi kappsegling som lagaktivitet.

Läge
Söker man en anläggning som ger lugn och harmoni för mötet och ligger i skärgården nära Stockholm, så är Skogshem & Wijk ett utmärkt val. Lidingö ligger naturskönt bara 17 minuter från centrala Stockholm och 35 minuter från Arlanda.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 222
Antal bäddar 290
Största lokal 550
Max restaurang 390
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hustegavägen 1, 18190 Lidingö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Skogshem & Wijk Meetings|Events
Faciliteter på Skogshem & Wijk Meetings|Events

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Skogshem & Wijk Meetings|Events kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Skogshem & Wijk Meetings|Events
HOTELLRUM 222
MAX ANTAL BÄDDAR 290
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 550