KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Starby Spa, Hotell & Konferens

Vadstena, Östergötlands län
English
ENGLISH

Starby Spa, Hotell & Konferens är ett hotell som ligger vackert beläget i Vadstena i Östergötland vid Vätterns strand mitt emellan Göteborg och Stockholm. Här erbjuds fantastiska matupplevelser, ett genuint och varmt värdskap och Vadstenas vackra omgivningar.

Starby Spa, Hotell & Konferens kan ni ha korta möten eller långa konferenser och utbildningar i flexibla lokaler. Här är detaljerna genomtänkta och anpassade för er, så ni ska få den perfekta inramningen av er konferens, ledningsmöte eller utbildning.

Logi
Det finns 60 rum, samtliga går att använda både som enkelrum eller dubbelrum. 36 av dessa är twinrum, 23 dubbelrum samt 1 svit.

Lokaler
6 konferenslokaler i olika storlekar, med maxantalet 170 personer i biosittning. Det finns 5 grupprum för plats upp till 8 personer.
Starby erbjuder även en konferenslokal på egen våning där man kan sitta max 12 personer. Förutom konferenslokal finns där en egen matsal, bar och lounge.

Spa
På Starby Spa kan du uppleva en oas av lugn och avkoppling med ett brett utbud av wellness-faciliteter. Doppa dig i bubblor i vår stora pool med champagne-effekt, eller låt kroppen slappna av i vår massagepool. Låt vår aromabastu omfamna dina sinnen med utsökt doft, eller njut av tvagning i vår ångbastu.
Vår finska bastu och fotbad ger dig en härlig och avkopplande upplevelse. Medan vårt vilorum är en perfekt plats att koppla av och släppa tankarna. Vi erbjuder även behandlingsytor, gym och eldrum inomhus. Utomhus kan du njuta av två varma källor, en uppfriskande utomhusdusch och ett kallbad som hjälper till att revitalisera kropp och själ.
Starby Spa är ett perfekt avbrott på en konferens och här finns det stora ytor för att socialisera innan middag.

Mat och Dryck
Det främsta Starbys gäster pratar om när de lämnar är den fantastiska maten! Det tillsammans med noga utvalda viner ger er en upplevelse utöver det vanliga!
De arbetar med fasta menyer som de byter ut ca var 6:e vecka. Kockarnas filosofi är härproducerade råvaror och i största möjliga mån närodlat. Alltifrån fonder, glass och sorbeter görs ifrån grunden. Menyerna bottnar i ett genuint samspel - dels mellan sött och syrligt, krämigt och krispigt, varmt och kallt, lättsmält och al dente, men framför allt mellan kockarna och deras brinnande passion för vällagad mat!
Det finns två matsalar, den ena med plats för upp till 110 gäster samt en mindre matsal i festvåningen med plats för upp till 40 personer.

Aktiviteter
Starby erbjuder olika typer av aktiviteter, alltifrån zipline, paddla kajak och vin- eller champagneprovningar till teambuildingaktiviteter och guidningar både på Vadstena slott och i Vadstena stad.

Läge
Starby Spa, Hotell & Konferens hittar ni ca 500 meter från Vadstena slott mitt emellan Stockholm och Göteborg.

Varmt välkomna till Starby Spa, Hotell & Konferens!

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 60
Antal bäddar 120
Största lokal 170
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ödeshögsvägen 2, 59240 Vadstena
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Starby Spa, Hotell & Konferens
Faciliteter på Starby Spa, Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Starby Spa, Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Starby Spa, Hotell & Konferens
HOTELLRUM 60
MAX ANTAL BÄDDAR 120
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 170