KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Stockholm Waterfront Congress Centre

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Trygga och säkra mötesupplevelser
Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Stockholm Waterfront Congress Centre. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

Mångsidig arena med oslagbar flexibilitet
Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges mest mångsidiga arena för större möten och evenemang, beläget mitt i centrala Stockholm. Med 24 mötesytor i olika storlekar och fullt utrustade med avancerad teknik, flexibla lösningar finns möjlighet att skapa den perfekta ytan för er kongress, konsert, mässa eller möte, oavsett tema eller storlek. Utöver mindre mötesrum finns flexibla konferenshallar och multifunktionella ytor med flyttbara väggar och ett auditorium med plats för upp till 3 000 personer.

Bekvämt boende på Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i direkt anslutning till kongresscentret och har en ingång direkt från hotellobbyn. Lika bekvämt för den som ska delta i möten och evenemang som för den som vill njuta av Stockholm. Hotellet har totalt 414 moderna rum, varav tre sviter. Flera rum har hisnande utsikt över det omgivande vattnet. Det finns också en utmärkt restaurang, bar och gym.

Ikonisk arkitektur mitt i city
Den djärva arkitekturen gör byggnaden till ett spektakulärt inslag i stadssiluetten. Med 21 km stålprofiler och 1 040 kvm glas i fasaden är Stockholm Waterfront Congress Centre inte bara ett arkitektoniskt landmärke utan också en av världens mest energieffektiva byggnader. Läget mellan Centralstationen och Stadshuset och härifrån tar du dig enkelt till alla Stockholms attraktioner som stans fascinerande kulturutbud, trendiga restauranger, pulserande nattliv och förstklassig shopping.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 414
Största lokal 3000
Max restaurang 2000
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Nils Ericsons plan 4, 10132 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Stockholm Waterfront Congress Centre
Faciliteter på Stockholm Waterfront Congress Centre

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Stockholm Waterfront Congress Centre kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Stockholm Waterfront Congress Centre
HOTELLRUM 414
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 3000