KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Ulfsunda Slott

Bromma, Stockholms län
Konferens på Ulfsunda Slott

Ulfunda Slott är med sitt unika läge alldeles invid Mälaren och bara ett stenkast från centrala Stockholm och Bromma flygplats, ett självklart val för den kräsne livsnjutaren. Slotts- och parkmiljön från 1600-talet med sin anrika historia möter modern design i en mycket lyckad symbios. Här är det en upplevelse att mötas. Detaljerna är viktiga när ert möte är i fokus. Ulfsunda Slott är allt annat än standard och sätter guldkant på tillvaron.

Unikt boende
På Ulfsunda Slott är inget rum det andra likt. Varje sovrum har ett personligt namn som speglar interiören. Det är inte sparsmakat på något sätt och varje rum är genomtänkt i minsta detalj. Totalt finns 54 rum och 78 bäddar.

Ståtligt slottsmöte
Här finns 7 konferenslokaler och 6 grupprum varav Riksalen är störst och tar emot 100 personer i biosittning. Lika majestätiska namn har de andra, mindre, lokalerna: Baron von Preis (max 35), Fältmarskalk Torstensson (max 35) och Baron Åkerhielm (max 28) med flera.
Med imponerande namn sätter man ribban högt för innehållet – utan att svika. Rikssalen är en prakt för ögat med målningar i taket från slottets byggnadsår och interiören går i trä och guld för en mäktig helhet. Övriga lokaler är inte sämre, utan bjuder in till möten i härliga och ljusa utrymmen med modern teknik och god samvaro.

Mat- och dryckesresan
På Ulfsunda Slott är maten en upplevelse utöver det vanliga. Det arbetas med rena råvaror och skapar menyer som gör gott åt både kropp och själ. Tydliga svenska influenser blandas med mer distanserade idéer och harmoniserar fram fantastiska rätter med slottskänsla för konferensen. Slottets sommelier väljer ut perfekta viner som gifter sig med smakerna i maten. Självklart finns alkoholfria alternativ.

Aktiviteter på Ulfsunda Slott

VINKÄLLARE OCH DAGSPA
I den stämningsfulla vinkällaren erbjuds champagne- och vinprovningar. I anslutning ligger Ulfsunda Treat by SPA Linaro vilket gör det till en bubblande mötesplats för de som vill kombinera champagneprovningar, gruppaktiviteter och sköna behandlingar.

MATSTUDIO
Här ges möjlighet att laga mat som riktiga proffs. Samla dina kollegor till en verkligt givande aktivitet.

BASTUBRYGGA
Avluta konferensen/mötet med relax och en kall dryck i Slottets vedeldade bastubrygga som är belägen precis nedanför slottets entré. Möjlig att boka mellan maj-sep.

Förutom detta finns en rad trevliga aktivitetsalternativ redo för att förgylla konferensen. Lagkamper för teamkänslans välbefinnande, yoga, kajakpaddling eller varför inte Bodyflight.

Kommunikation
Kollektivtrafik med buss ända fram eller tunnelbana 5-10 minuters promenad gör Ulfsunda Slott enkelt att ta sig till. Ett fåtal – 5 mer specifikt – minuter från Bromma flygplats gör anläggningen även ett lämpligt val för konferenser med inflygande gäster. Närheten till Stockholm stad ger smidig tillgång till det mesta, men på en avskild plats.

Bilvänligt!
Kostnadsfri parkering på anläggningen!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.55 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 54
Antal bäddar 78
Största lokal 100
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Margretelundsvägen 125, 16736 Bromma
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Ulfsunda Slott
Faciliteter på Ulfsunda Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Ulfsunda Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla slott med konferens i Stockholm - Konferensanläggningar,se


Topp Ulfsunda Slott