KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Boka konferenslokaler och -hotell i Västerås

FÖRFRÅGAN

Hotell och lokaler för konferens i Västerås

Planerar Du att boka konferens i Västerås – Sveriges femte största stad? Västerås ligger ju geografiskt lägligt i Mellansverige mindre än en timme från Stockholm och Arlanda samt dryga timmen från Örebro.

Centralt i staden finns flera hotell med utmärkta konferenslokaler som kan användas även för dagkonferens, dvs konferens utan övernattning.

Elite Stadshotellet Västerås - ett klassiskt, stilfullt hotell med centralt läge och närhet restauranger och affärer.

Söker du ett lättillgängligt konferenshotell, nära E18 och flygplatsen men samtidigt nära Västerås centrala delar är Scandic Västerås ett utmärkt alternativ.

Ett annat fint alternativ är The Steam Hotel som slog upp portarna den 1 augusti 2017. Hotellet som inryms i det gamla ångkraftverket, ligger bara några meter från Mälarens vatten.

För konferenser utanför staden med restid på max en timma, finner man, knappa 6 mil nordväst om Västerås, i Skinnskatteberg, Färna Herrgård inbäddad i vacker Bergslagsmiljö. Öster om Västerås ligger prisvärda Orresta Golf & Konferens i lantlig och avstressande miljö.

Hjälp med bokning av konferens - Centralbokning Västerås

Kontur Konferens har detaljkunskap om alla konferenshotell och anläggningar i Västerås och kringliggande områden. Ge oss dina förutsättning och krav så får du snabbt tillbaka en överblick över tillgängliga anläggningar och en jämförande kostnadsspecifikation för vart och ett av alternativen.

Du når vår gemensamma bokning för konferenser i Västeråsregionen på

08-583 610 60 eller mail till bokning@KonturKonferens.se

Läs mer

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se