KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Boka konferenslokaler och -hotell i Västerås

FÖRFRÅGAN

Hotell och lokaler för konferens i Västerås

Planerar Du att boka konferens i Västerås – Sveriges femte största stad? Västerås ligger ju geografiskt lägligt i Mellansverige mindre än en timme från Stockholm och Arlanda samt dryga timmen från Örebro.

Centralt i staden finns flera hotell med utmärkta konferenslokaler som kan användas även för dagkonferens, dvs konferens utan övernattning.

Elite Stadshotellet Västerås - ett klassiskt, stilfullt hotell med centralt läge och närhet restauranger och affärer.

En mycket intressant nyhet är The Steam Hotel som slår upp portarna den 1 augusti 2017. Hotellet som inryms i det gamla ångkraftverket, ligger bara några meter från Mälarens vatten. The Steam Hotel kommer att kunna ta emot konferensgrupper på över 500 deltagare.

För dagkonferens kan även Filmstaden vara ett bra alternativ.

För konferenser utanför staden med restid på max en timma, finner man, knappa 6 mil nordväst om Västerås, i Skinnskatteberg, Färna Herrgård inbäddad i vacker Bergslagsmiljö. Öster om Västerås ligger prisvärda Orresta Golf & Konferens i lantlig och avstressande miljö.

Från Västerås är det inte långt till Enköping. Strax utanför staden, med läge nära Mälarens vatten, ligger Haga Slott som ständigt får mycket höga kundbetyg.

Hjälp med bokning av konferens?

Kontur Konferens har detaljkunskap om alla konferenshotell och anläggningar i Västerås och kringliggande områden. Ge oss dina förutsättning och krav så får du snabbt tillbaka en överblick över tillgängliga anläggningar och en jämförande kostnadsspecifikation för vart och ett av alternativen. Vi hjälper också till med transportlösningar, aktiviteter och underhållning – så att konferensen i sin helhet blir riktigt lyckad.

Du når vår gemensamma bokning för konferenser i Västeråsregionen på

08-583 610 60 eller mail till bokning@KonturKonferens.se

Läs mer

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Linda

Urban

Susanne

Bobo


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se