KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Förfrågan Boka Vilnius Litauen
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Vilnius - Litauen

Konferenshotell i Vilnius och andra orter i Litauen

FÖRFRÅGAN

Boka Kickoff och konferens i Vilnius och konferensanläggningar på andra destinationer i Litauen

I Vilnius, Litauens huvudstad, finns ett flertal spännande och många gånger prisvärda konferenshotell. Det är lätt att resa till Vilnius från Sverige. Efter den knappt timslånga flygturen är det endast cirka 7 kilometer från flygplatsen till centrum av staden.

I samband med en konferens här kan det vara värt att utforska Vilnius gamla stadsdel som innehåller en mängd sevärdheter, rustika gränder, affärer, barer och restauranger.

Bland de hotell som ligger i den gamla stadsdelen kan rekommenderas Grand Hotel Kempinski, ett elegant hotell i rustik stil med högsta betyg alla avseenden. Läget invid Katedraltorget innebär att många sevärdheter och restauranger ligger på bekvämt promenadavstånd.

Ett modernare alternativ som ligger nära den gamla staden är Radisson Blu Hotel Lietuva – ett stort konferenshotell som återkommande får goda vitsord av konferensgrupper.

Boutiquehotellet Narutis ligger i en världsarvslistad byggnad, uppförd på 1500-talet. Hotellet läge i den gamla stadsdelen är perfekt om man vill utforska Vilnius under konferensvistelsen.

Men Litauen är mer bara Vilnius. I Bristonas exempelvis ligger ett fantastiskt mineral-spahotell – Vytautas Mineral Spa Hotel – det enda av sitt slag i Baltikum. Hotellet ligger naturskönt vid floden Nemunas mitt i en nationalpark, cirka 80 km från Vilnius.

Flera fina spahotell finns även ute vid Östersjökusten, såsom Palanga Spa Luxury Hotel och Hotel Gabija.

Boka konferens i Litauen!

Kontur Konferens hjälper dig med råd, rekommendationer, offerter och bokning. Välkommen att ringa eller maila!

Vissa hotell och konferensanläggningar som ingår i vårt nätverk i Litauen visas ännu inte på sidan. Skicka in en onlineförfrågan eller kontakta oss för personlig service så kan du få fler förslag.

08-583 610 60

bokning@konturkonferens.se

Läs mer