KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Konferenshotell i Warszawa

FÖRFRÅGAN

Konferens Warszawa

Warszawa har genomgått en förvandling det senaste decenniet. Från att ha varit en grå trist, typisk östeuropeisk stad är detta nu en stad med gemyt, vacker arkitektur och massor med möjligheter till allt ifrån nöjesliv till kulturbegivenheter.

Byggnaderna i Gamla stan i Warszawa, som mer eller mindre totalraserades under kriget, har byggts upp efter originalritningar och fotografier, vilket gör att atmosfären är genuin och mysfaktorn hög.

Ett flertal hotell har utvecklats på senare tid, de flesta med spännande design med mycket nytänkt samt med service i toppklass.

Konferens till rimlig peng på hotell i internationell toppklass

Konferenshotellen som presenteras här på Konferensanläggningar.se – Warszawa håller alla hög klass, samtidigt som prisnivåerna i staden är ytterst modesta. Detsamma kan sägas om prisbilden vad gäller exempelvis restauranger och shopping.

Warszawa som destination för en utlandskonferens är därför intressant eftersom konferensarbetet kan kombineras med minnesvärda aktiviteter för deltagarna; såsom utflykter, sevärdheter och restaurangbesök.

Bland hotellen här på Konferensanläggningar.se – Warszawa finns de som har en lång historia, såsom exempelvis Raffles Europejski Warsaw. Hotellet är inrymt i en 160 år gammal byggnad, utmärkt skick med eleganta logirum och stilfulla konferenslokaler.

Ett annat uppskattat konferenshotell är Warsaw Sheraton Hotel - ett hotell av betydligt modernare snitt och mycket uppskattat för sin service samt för läget mitt i stadens pulserande centrum.

Centralt beläget är också femstjärniga Regent Warsaw Hotel. Från hotellet är det promenadavstånd Royal Lazienki Park och många sevärdheter i staden.

För de riktigt stora evenemangen är DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Warsaw är intressant alternativ. Hotellet som ligger i finans- och ambassaddistriktet erbjuder mötesmöjligheter för arrangemang med upp till 2000 personer.

Gör en förfrågan online i formuläret ovan, beskriv just era önskningar och krav så tar vi på Kontur fram matchande förslag med jämförliga offerter och överskådliga kostnadsjämförelser, presenterat i svenska kronor. Eller välkommen att ringa oss på 08-58361060. Vi ger självklart även råd och tips vad gäller externa restauranger, sevärdheter och nöjen.

* Svensk centralbokning – enhetliga offerter

* Kostnadsspecifikation i detalj

* Jämför alla alternativ i SEK

* Moms och alla skatter inkluderade

* Referenser och kundomdömen

* Aktiviteter, utflykter och restaurangförslag

* Projektledning på plats

Läs mer