KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Konferenshotell i Warszawa

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Konferens Warszawa

Warszawa har genomgått en förvandling det senaste decenniet. Från att ha varit en grå trist, typisk östeuropeisk stad är detta nu en stad med gemyt, vacker arkitektur och massor med möjligheter till allt ifrån nöjesliv till kulturbegivenheter.

Byggnaderna i Gamla stan i Warszawa, som mer eller mindre totalraserades under kriget, har byggts upp efter originalritningar och fotografier, vilket gör att atmosfären är genuin och mysfaktorn hög.

Ett flertal hotell har utvecklats på senare tid, de flesta med spännande design med mycket nytänkt samt med service i toppklass.

Konferens till rimlig peng på hotell i internationell toppklass

Konferenshotellen som presenteras här på Konferensanläggningar.se – Warszawa håller alla hög klass, samtidigt som prisnivåerna i staden är ytterst modesta. Detsamma kan sägas om prisbilden vad gäller exempelvis restauranger och shopping.

Warszawa som destination för en utlandskonferens är därför intressant eftersom konferensarbetet kan kombineras med minnesvärda aktiviteter för deltagarna; såsom utflykter, sevärdheter och restaurangbesök.

Bland hotellen här på Konferensanläggningar.se – Warszawa finns de som har en lång historia, såsom exempelvis Raffles Europejski Warsaw. Hotellet är inrymt i en 160 år gammal byggnad, utmärkt skick med eleganta logirum och stilfulla konferenslokaler.

Ett annat uppskattat konferenshotell är Warsaw Sheraton Hotel - ett hotell av betydligt modernare snitt och mycket uppskattat för sin service samt för läget mitt i stadens pulserande centrum.

Centralt beläget är också femstjärniga Regent Warsaw Hotel. Från hotellet är det promenadavstånd Royal Lazienki Park och många sevärdheter i staden.

För de riktigt stora evenemangen är DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Warsaw är intressant alternativ. Hotellet som ligger i finans- och ambassaddistriktet erbjuder mötesmöjligheter för arrangemang med upp till 2000 personer.

Gör en förfrågan online i formuläret ovan, beskriv just era önskningar och krav så tar vi på Kontur fram matchande förslag med jämförliga offerter och överskådliga kostnadsjämförelser, presenterat i svenska kronor. Eller välkommen att ringa oss på 08-58361060. Vi ger självklart även råd och tips vad gäller externa restauranger, sevärdheter och nöjen.

Läs mer