KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Ästad Vingård

Tvååker, Hallands län
Ästad Vingård i Halland finns kvaliteter som inte går att hitta någon annanstans. I utkanten av naturreservatet Åkulla Bokskogar är sjöarna många och kristallklart rena. Naturen runt gården är ett böljande ekologiskt odlingslandskap. På gården har de själva 50 hektar åker och lika mycket ängs- och betesmark, och nu också 15 000 vinstockar!

Från början var Ästad Vingård ett traditionellt lantbruk, men är numera prisbelönt som Nordens mest inspirerande miljö för möten och aktiviteter.

Oavsett anledning till er sammankomst och konferens, så ser dem till att ni får de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte. Välj själva om ni vill hålla mötet i deras moderna möteslokaler, under en promenad i vingården eller runt ett bord i vinhuset.

Upptäck skönheten och lugnet som finns här i det halländska inlandet.

Login på Ästad Vingård
Alla boenden är placerade mitt i en lantlig idyll. Bäckstugorna har egensnickrade sängar, gräs på hustaken och naturen inpå knuten. I Timmerstugan finns det plats för många, och huset är precis så rustikt som det låter. Stenbackagården har 24 hotellrum alla med hög mysfaktor och lantlig stil. Deras nybyggda hotell Kvarnbäcksgården har 24 moderna hotellrum med egen bastu i varje rum. Här finns boende för alla smaker, sällskap och grupper. Du bor på landet med alla moderna bekvämligheter och faciliteter som behövs.

Samtliga boendealternativ ligger nära deras vingård, restaurang, Sinnenas spa och konferensrum.

Konferensrummen
På Ästad Vingård finns moderna möteslokaler från mindre grupprum till konferensrum för 100 deltagare. Här välkomnas både större och mindre sällskap för alla typer av möten, konferensen, kick-offen eller årsmötet. Vinrankan är störst med plats för 100 personer av de sju trevliga och teknikanpassade konferensrummen för alla sällskap och tillfällen. Till detta kommer grupprum och en underbar utemiljö för kreativa möten.

Konferensens måltider
Ätsad Vingård serverar med stolthet rätter som tillagats med säsongens bästa råvaror. Gärna ekologiska och närproducerade från odlare i trakten.

Frukost, lunch och middag tillagas och serveras med samma höga ambition.

Ästad Vingård jobbar med noga utvalda menyer som varierar mellan veckans dagar. Det är en självklarhet att ta väl hand om alla gäster. Är du fiskälskare, vegetarian eller har någon allergi eller specialkost? Inga problem, de anpassar måltiden!

Konferensens aktiviteter på Ästad Vingård
Vinprovning, vingårdsvandring och vinprovartävling är fantastiska aktiviteter där du får möjlighet att lära dig mer om druvans väg till glaset. Ästad Vingård har flertalet utbildade sommelierer och gör också sitt eget vin!

Ästad Vingård är stolta över de jordnära traditionerna som finns på gården. Fångarna på Gården är en klassisk och rolig lagtävling, precis som deras stolthet, höghöjdsbanan! För de riktigt äventyrslystna finns zip-banan där du svischar fram genom landskapet i 65 km/h. Om du hellre föredrar lugn och eftertanke rekommenderas istället en vandring i vackra Åkulla bokskogar.

Att åka till
Ästad Vingård ligger vackert beläget öster om Tvååker. Ca 1 timme från Göteborg och Ca 2 timmar från Malmö och Jönköping. På 1 ½ timme tar du dig från Borås. Varför inte passa på att shoppa lite på Gekås i Ullared när du ändå är här, ligger endast 25 minuter från Ästad Vingård. Eller varför inte ta ett dopp från Varbergs underbara sandstränder, hit är det bara ca 30 minuter.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 48
Antal bäddar 150
Största lokal 100
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ästad Vingård, 43277 Tvååker
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Ästad Vingård
Faciliteter på Ästad Vingård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Ästad Vingård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Ästad Vingård
HOTELLRUM 48
MAX ANTAL BÄDDAR 150
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE