KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Näsby Slott

Täby, Stockholms län
Näsby Slott är omgiven av en lummig slottspark och erbjuder en historisk miljö med inslag av Svensk konsthistoria. Det är inte länge sedan familjen Lamm bodde på Slottet och den familjära atmosfären sitter i väggarna. Än i dag finns statyer av Carl Milles, väggmålningar av Bruno Liljefors och takmålningar av Anders Zorn att beskåda på Slottet.

Logi
Näsby Slotts 53 hotellrum är belägna i Slottsflygeln och i en intilliggande hotellbyggnad. 42 dubbelrum och 11 enkelrum. Varje rum har dusch, WC, TV, telefon och hårfön.

Lokaler
Möteslokalerna på Näsby Slott går i rustik och romantisk interiör. Största rummet, Galleriet, tar 40-170 personer beroende på sittning och sedan finns 6 andra lokaler och 9 grupprum för så få som 2 personer. Lite charmigt är att mötesrummen har egen karaktär. I Pigkammaren möts man i enklare inredning med gemytlig möblering medan Stora Salongen är mer praktfull med mörkt trä och kristallkrona i taket. Första Skrivkammaren är ett mer intimt utrymme med soffor för personliga möten. Här är det gästen som väljer stämning till konferensen, men säkert är att den där ombonade slottskänslan återfinns i samtliga lokaler.

Mat & dryck
Måltider värdiga för ett slott, det är precis vad som dukas fram i matsalen på Näsby Slott. Alla delar i varje rätt är tillagade med finess och tanke, och tillsammans bildar de välsmakande och eleganta helheter. Lunchen dukas upp som en buffé, till förrätt ingår alltid en härlig sallad och en krämig soppa. Vi serverar alltid hembakt bröd. Middagen bordsserveras i tre rätter med välkomponerade viner eller annan dryck. Självklart finns alkoholfria alternativ för den som önskar

Aktiviteter
Balans i vardagen talas det mycket om, men minst lika viktigt är balans på konferensen. Kombinera mötet med en underhållande aktivitet som sätter fart på kreativiteten och stimulerar till högre arbetskapacitet. På Näsby Slott kan man ordna de flesta sedvanliga konferensaktiviteter med hjälp av samarbetspartners och man har ett par egna triumfkort som Kameluppdrag, Äventyret på slottet och sulkybygge . 3 km bort ligger golfbanan och orkar man inte ta sig så långt för ett träningspass så gör det ingenting – 100 meter från porten finns Friskis & Svettis med träningslokaler och bastu. Därutöver kan man belöna smaksinnet med en läcker provning av olika viner eller drinkar.

Läge
Näsby Slott är beläget invid Näsbyviken i Täby, endast 5 minuter från Roslsagsbanan, 15 minuter från Stockholm City och 35 minuter från Arlanda.

Övrigt
100 kostnadsfria parkeringsplatser tillgängliga för gästerna. trådlöst wi-fi
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 53
Antal bäddar 95
Största lokal 120
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Djursholmsvägen 30, 18352 Täby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Näsby Slott
Faciliteter på Näsby Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Näsby Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   



SNABBFAKTA Näsby Slott
HOTELLRUM 53
MAX ANTAL BÄDDAR 95
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120
konferensanlaggningar.se
KONFERENS Konferensanläggningar.se - Näsby Slott