KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Skytteholm

Ekerö, Stockholms län
Skytteholm ligger direkt vid Mälarens strand på Ekerö, endast 20 minuter från Bromma. En anläggning som nyöppnat 2014 efter en omfattande och kärleksfull renovering. På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. Vi tar fasta på svenska detaljer, almanackans dagar, på svenska maträtter och fika! [Fi:ka] på Skytteholm grundar sig i vår svenska matfilosofi. Vi tycker [Fi:ka] är livsviktigt! Det är när man fikar tillsammans som underverk sker tror vi. Vi tar hänsyn till den svenska naturen och vad årstidernas växlingar har att erbjuda. Vår filosofi kommer du att märka oavsett om du kommer hit som privatperson, konferensgäst eller festdeltagare.

Boende på Skytteholm
Rummen på Skytteholm ligger på tre olika platser- Skyttegården, Herrgårdsflyglarna och Herrgården, med anor från 1600-talet. 148 gäster kan övernatta på en gång i 74 rum, som samtliga är utrustade med moderna faciliteter och bekvämligheter. Den här anläggningen erbjuder kärleksfulla och nyrenoverad rum. Många rum har havsutsikt och i alla ingår naturens ljuva morgonmusik – helt utan kostnad.

Valmöjlighet för mötet
En konferens behöver utrymme för idéer och friska fläktar i beslutsstadiet. Det går ingen brist på det på Skytteholm. Flera möteslokaler och 4 grupprum ger god möjlighet åt olika storlekar på grupper att sammansluta här. I 140 kvadratmeter Birka får passande nog 130 personer plats i biosittning, och ned till 44 i u-bord. Denna lokal är avdelbar och kan skapa två mötesrum med plats för 50 personer i varje. Grupprummen tar ca 8 personer var, och är lika rymliga, ljusa, och funktionella som de större utrymmena. Varje lokal har sin speciella karaktär: högt i tak, god akustik, generöst med fönster, eller extra luftig. Extra trevligt är det att alla våra lokaler och grupprum är nyrenoverade, det finns ny teknik, ny ventilation och nya möbler. Uppge behov vid bokning så att det blir rätt lokalval för konferensen.

Herrgårdskonferens i avskildhet
På Skytteholm stoltserar vår vackra nyrenoverade Herrgård med anor från 1600-talet. Där hittar vi en konferenlokal perfekt för ledningsgruppen eller annan mindre grupp på 10-12 personer. En exklusiv lokal med fantastiska möbler och en bländande utsikt över herrgårdparken och Mälaren. Önskar ni konferera i avskildhet är detta en perfekt plats för detta. Lokal och alla måltider förutom frukost serveras till er i Herrgården där ni är är helt själva tillsammans med en konferensvärdinna som finns på plats för just dig och dina deltagare. För att få er sömn bor ni i våra våra vacrka Herrgårdsflyglar i nyrenoverade rum där det finns bekväma sängar och från de flesta rum utsikt över Mälaren.

Unik 3-rätters middag
På Skytteholm kan vi skryta med att vi är unika, unika med idén att i våra gästers helpension ingår det en 4-rätters middag.

Att göra mellan mötena
Med sitt fina läge finns det knappt någon ände på aktivitetslistan, som även kan skräddarsys efter önskemål. Fågel, fisk eller mittemellan är upp till planeraren, och beroende på budget och tidstillgång kan olika ambitionsnivåer bemötas med bästa resultat. Från kubb till rib-båt, isskulpturer eller matlagningskurs – det är bara att välja. Testa på en travkusks vardag eller satsa högt i lagbygget 420 sekunder. Självklart även golf för klubbans vänner. Motionsspår ute i naturen och ett nyrenoverat gym finns att tillgå. Bara för att nämna ett par möjligheter för att förgylla mötestiden på Skytteholm.

Perfekt läge
Vackra Ekerö i Stockholm med vattnet runt hörnet och golfbana i närområdet kan knappast lämna någon gäst annat än mållös. Underbar natur och i en litet paradis för sig självt blir Skytteholm en magisk mötesplats för konferensen.

Bonus!
Det finns fri parkering vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 74
Antal bäddar 148
Största lokal 130
Max restaurang 149
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Skytteholm, 17890 Ekerö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Skytteholm
Faciliteter på Skytteholm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Skytteholm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Skytteholm
HOTELLRUM 74
MAX ANTAL BÄDDAR 148
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Boka Skytteholm