KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka STOR KONFERENS
Ring oss: 08-583 610 60

Stor Konferens / Helhetslösningar för konferensprojekt

English
ENGLISH

FÖRFRÅGAN

Planering och genomförande av en stor konferens eller kongress, det vill säga ett möte med många hundra, kanske tusentals deltagare, bör läggas upp som ett strukturerat projekt. Vi på Kontur har omfattande kunskap och erfarenhet av att hantera detta från idé till genomförande. Konturs projektledare, anlitas regelbundet av våra kunder i samband med planering av mer komplexa mötesprojekt, såsom exempelvis större kundevent, kickoffer, jubileumsfester och kongresser – såväl i Sverige som utomlands.

Som kund får du en sammanhållen helhetslösning och ett entydigt ansvarstagande från en leverantör. Vi fungerar samtidigt som rådgivare och speaking partner samt sköter koordination, upphandling och styrning av involverade resurser såsom leverantörer av exempelvis teknik, promotion, talare, artister, aktiviteter och transporter.

En IT-lösning för administrationen av konferensdeltagares anmälningar, önskemål och logibokningar effektiviserar konferensplaneringen. Konturs tjänst Konferensadministration baseras på en flexibel och användarvänlig onlinerutin. Inbjudna deltagare kan själva registrera sig för konferensen, välja seminarier, boka hotellrum och ange särskilda kostbehov. Som komplement till kommunikation online kan deltagare kontakta vår kundtjänst per telefon. Kontur omhänderhar även den löpande rapporteringen gällande anmälningsläge, bevakning av avbokningstider etc, dels till dig som uppdragsgivare, dels till kontrakterade hotell .

Konferensadministration kan även innefatta ekonomiadministrativa tjänster såsom kortdebitering, fakturering, leverantörsbetalningar, momsredovisning och ekonomisk redovisning.

Välkommen till ett kostnadsfritt rådslag, på telefon eller vid ett personligt möte. Du når oss på telefon 08-583 610 60.


Läs mer


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens