KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hennickehammars Herrgård

Filipstad, Värmlands län
English
ENGLISH

I de värmländska skogarna, inte långt från Filipstad, ligger Hennickehammars Herrgård. Den ståtliga huvudbyggnaden, målad i gult, välkomnar gästerna med sin inbjudande lyster. Bakom ryggen döljer herrgården sin allra käraste ögonsten, den silverskimrande Hemtjärn. Herrgården hyser även en modern relax-avdelning, en trivsam bar och stämningsfulla matsalar där Värmlands bästa kök bjuder på sina svindlande matupplevelser. Hennickehammars Herrgård är även en fullt utrustad konferensanläggning färdig för effektiva möten. Spännande aktiviteter, inspirerande lokaler samt den professionella personalen är en garanti för en lyckad konferens i Värmland.

Login på Hennickehammars Herrgård
Antingen bor du i huvudbyggnaden eller i någon av de övriga byggnaderna i parken. Alla rum är charmiga och erbjuder komfort och känsla. Vakna utvilad i en fantastisk miljö, stärkt till en ny dag med kreativa tankar.

Konferensrummen
Ni arbetar i ljusa och fräscha konferenslokaler med vacker utsikt och närhet till naturen. Hennickehammars Herrgård erbjuder 5 st konferensrum från 95 personer och nedåt. Till detta finns 7 st grupprum och en underbar utemiljö som får kreativiteten att spira och lockar fram de goda idéerna. Söker ni något extra under er konferens? Vi på Hennickehammars Herrgård erbjuder inspirerande mötesmodeller med stor flexibilitet. Oavsett om ni är en mindre grupp, eller större sällskap, finns lokalen och utrustningen som passar just er konferens bäst.

Konferensens måltider
På Hennickehammars Herrgård erbjuder vi fantastiska matupplevelser från det välrenommerade köket och njutningsfull tillvaro i våra 1700-talssalonger. Dagsfärska råvaror med spännande smaker tillagade efter vår filosofi om det naturliga köket. I matsal och salonger är stämningen varm, mjuk och tidlöst intim. Här inbjuder inredningen, en unik svensk herrgårdsstil, till kreativa möten med gott om tid att njuta av maten, drycken och samtalet. Smaklig spis!

Konferensens aktiviteter på Hennickehammars Herrgård
På Hennickehammars Herrgård har du ett brett utbud av aktiviteter. Exempel på dessa är: Vargen och människan, relaxavdelning, golf, vedbastu med HotTub, mordkväll, lådbilsrally, motoraktiviteter, temakvällar, aktiviteter i skogen, dryckesprovningar, roddbåtar & kanoter. Man kan också bara koppla av i parken, ta en promenad i fantastisk miljö eller sitta framför brasan och njuta.

Att åka till
Hennickehammars Herrgård ligger vackert beläget bara 10 minuter från Filipstad och ca 1 timme från Karlstad och Karlstads flygplats. Att ta sig från Stockholm, Göteborg eller Oslo till Hennickehammars Herrgård tar ca 3,5 timmar. En lagom bussresa som start på konferensen. Kom fram väl förberedd!FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 51
Antal bäddar 100
Största lokal 95
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
, 68222 Filipstad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hennickehammars Herrgård
Faciliteter på Hennickehammars Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hennickehammars Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hennickehammars Herrgård
HOTELLRUM 51
MAX ANTAL BÄDDAR 100
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 95