KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Kristina

Sigtuna, Stockholms län
Hotell Kristina - Konferens i mysiga Sigtuna Stad alldeles lagom långt från storstaden

Hotell Kristina ligger bara 15 minuter från Arlanda, alldeles lagom långt från Stockholm, med en fantastisk utsikt över Sigtunas mysiga stadskärna och Mälaren. Här hittar du en inspirerande miljö, som inbjuder till både personliga möten, kul kickoffs som ger avtryck, fantastiska matupplevelser och effektiva, givande konferenser.

Hotellet är Svanenmärkt & har dubbla KRAV-märken, vilket betyder att över 65 % av den mat & dryck du äter är ekologisk!

Möten
Hotell Kristina har allt från trevliga mötesrum med angränsande grupprum i huvudbyggnaden, till lokaler som lämpar sig för er som vill arbeta helt ostört med tillgång till egna allmänna utrymmen. Med tre byggnader och tre matsalar finns unika möjligheter till möten i avskildhet. Här erbjuds även Digitala möten och Möten med distansering inom gruppen. I alla konferenslokaler ingår WiFi, dataprojektor, whiteboard, blädderblock, block, pennor, frukt, vatten och godis.

Maten
Restaurang Kristina ligger med underbar utsikt över Mälaren. Här serveras allt från morgonens fräscha frukost till kvällens festliga middag. Alltid med högkvalitativa råvaror som bas och med stor kärlek för mat och dryck som krydda. Vi har dubbla KRAV-märken - över 65 % är ekologiskt!

Vi har även en häftig festlokal för det stora sällskapet och en utomhusgård som vi använder under varma månader. Här serverar vi gärna fördrinken eller dukar upp till kräftskiva eller grillmiddag.

Rummen
Hotellet har 62 fina rum med totalt 87 sköna bäddar, i tre vackra funkisbyggnader, som tidigare var internatskolan Sigtuna Skolan. För dig som gäst ingår alltid fri parkering, WiFi, möjlighet till både träning och avkoppling samt en riktigt fin ekologisk frukostbuffé som start på dagen.

Efter mötet
Avkoppling & träning för dig som gäst på Hotell Kristina:
* Missa inte att ta de 250 meterna nerför stigen till Sveriges första stad Sigtuna och Mälaren
* Ta en skön simtur, bubbla och basta i Sigtunas nyrenoverade simhall, som ligger i anslutning till Hotell Kristina. Det bjudes du på under ordinarie öppettider.
* Vill du gymma? Du har alltid 50 % rabatt på entrén till WE, en skön 10 minuters promenad från hotellet. WE är valt till Sveriges bästa gym.
* I skogen nära hotellet finns en Frisbeegolfbana – låna frisbees och få scorekort av för en kul timma ihop.
* Basta och relaxa i hotellets bastu.

På Hotell Kristina kan man boka allt från guidning i Sigtuna och den populära mat- och dryckesaktivitet Smakresan till teambuilding som i Sigtunajakten, Mästarnas mästare, Bumperball och 420 Sek. Eller varför inte prova på att uppleva en riktig temamiddag med ditt företag & era produkter, James Bond, 70-talet eller After Ski i centrum hela kvällen igenom? Har du en idé - fixar gänget på Kristina det!

Resan hit
Från Stockholm: Kör E4 mot Arlanda, tag väg 263 mot Sigtuna, efter bron i Sigtuna, tag vänster i rondellen och följ sedan hotellslingan mot Kristina. Det tar ca 45 minuter. De har fri parkering.
Från Arlanda - 15 minuter med taxi eller ca 30 minuter med buss.
Kommunalt: Gå in på www.sl.se och använd Reseplaneraren för att hitta en tid som passar dig. Sök efter Hållplats Harberget eller Sigtuna Busstation (5 min bort).
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 62
Antal bäddar 84
Största lokal 126
Max restaurang 120
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Rektor Cullbergs Väg 1, 19323 Sigtuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Kristina
Faciliteter på Hotell Kristina

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Kristina kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Kristina
HOTELLRUM 62
MAX ANTAL BÄDDAR 84
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 126
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE