KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Kristina

Sigtuna, Stockholms län
English
ENGLISH

Hotell Kristina - Konferens i mysiga Sigtuna stad alldeles lagom långt från storstaden
Hotell Kristina ligger i anrika Sigtuna, bara 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala, med en fantastisk utsikt över den historiska stadens kärna och Mälaren. Upplev en kreativ miljö, som inbjuder till både personliga möten, kul kickoffs, fantastiska matupplevelser och effektiva, givande konferenser. Hotell Kristina är både Svanen- och KRAV-märkt vilket innebär att en stor del av den mat och dryck som serveras är ekologisk och hela verksamheten genomsyras av ett hållbarhetstänk.

Konferens
Hotell Kristina har allt från trevliga mötesrum med angränsande grupprum i huvudbyggnaden, till lokaler som lämpar sig för er som vill arbeta helt ostört med tillgång till egna utrymmen för mingel och fika. Med tre byggnader och tre matsalar finns unika möjligheter till möten i avskildhet. Här erbjuds även hybridmöten. I alla konferenslokaler ingår WiFi, dataprojektor, whiteboard, blädderblock, block, pennor, frukt, vatten och godis.

Restaurang
Restaurangen är smakfullt renoverad i modern funkisstil och har tre matsalar samt bar och lounge för mingel. Utsikten ner mot Mälaren är fantastisk. Här serveras allt från morgonens fräscha och generösa frukostbuffé till kvällens festliga middag. Alltid med högkvalitativa råvaror som bas och med stor kärlek för mat och dryck som krydda.
Hotell Kristina har även en fin festlokal för det stora sällskapet och en utomhusgård som används under varma månader. Här kan fördrinken serveras men gården kan även användas för hela middagar, till exempel kräftskiva eller grillmiddag.

Rum
Hotell Kristina har 63 rum med 86 sköna bäddar, i tre vackra 30-talsbyggnader, som tidigare var internatskolan Sigtuna Skolan. För dig som gäst ingår alltid fri parkering, WiFi, möjlighet till både träning och avkoppling samt en riktigt fin ekologisk frukostbuffé som start på dagen.

Aktiviteter och träningsmöjligheter
Missa inte att ta de 250 meterna nerför stigen till Sveriges första stad Sigtuna och Mälaren. Njut av en skön simtur, bubbla och basta i Sigtuna simhall, som ligger i anslutning till Hotell Kristina (vi bjuder på entrén). Gymma på WE, en skön 10 minuters promenad från hotellet, till halva ordinarie pris. Basta och relaxa i vår bastu. I skogen nära hotellet finns en Frisbeegolfbana – låna frisbees och få scorekort av för en kul timma ihop.

På Hotell Kristina kan man boka allt från guidning i Sigtuna stad till mat- och dryckesaktiviter som Smakresan och Provning med First Gin. Vi tipsar gärna om teambuilding utomhus eller inne beroende av säsong - iSigtunajakten, Mästarnas mästare 2.0 och 420 Sekunder är populärt. Paddla kajak, cykla mountainbike, boka en Golfaktivitet på Sigtuna GK eller upplev spänningen under en härlig RIB-båttur. Framåt kvällen kan ni roa er med PopYourTeam Quizet eller DJ med jukebox.

Läget
Sigtuna ligger mitt emellan Stockholm och Uppsala, bara 15 minuter från Arlanda. Hotellets tre vackra Q-märkta byggnader ligger nära varandra och har en naturskön omgivning, som skapar lugn och gör att ni snabbt landar och kan fokusera. Från hotellet är det bara 250 meter nerför stigen till Sigtuna stad och en skön promenad längs Mälaren. Det är inte konstigt att både vi och våra gäster är nöjda med läget!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 63
Antal bäddar 97
Största lokal 126
Max restaurang 120
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Rektor Cullbergs Väg 1, 19323 Sigtuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Kristina
Faciliteter på Hotell Kristina

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Kristina kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Kristina
HOTELLRUM 63
MAX ANTAL BÄDDAR 97
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 126