KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Förfrågan Boka Dalarna och Härjedalen
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens i Dalarna och Härjedalen - Konferensanläggningar

Konferensanläggningar i Dalarna och Härjedalen

FÖRFRÅGAN

Konferens i Dalarna och Härjedalen - här hittar du som vill boka konferens i Dalarna eller Härjedalen många trevliga konferensanläggningar och kursgårdar. I Dalarna ligger bland annat den vackra byn Tällberg. Byn som ligger på en höjd med fantastisk utsikt över sjön Siljan är en verklig konferensmetropol. Konferenshotellen här håller mycket god standard. De erbjuder moderna konferenslokaler, högklassiga kök och massor av gemyt. Att komma hit med tåg går alldeles utmärkt - X 2000 stannar i Tällberg!

För en konferens i Dalarna är också Garpenbergs Slott, ett par mil utanför Hedemora, och Säters Stadshotell trevliga alternativ.

I Härjedalen finner du många trevliga fjällhotell med utmärkta konferensmöjligheter. I Vemdalsregionen ligger Storhogna Högfjällshotell - med läge mitt i skidbacken - och med ett fantastiskt spa.
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se