KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Arlandia Hotel

Stockholm-arlanda, Stockholms län

Minuter från flygplatsen

Med perfekt läge precis vid Stockholm Arlanda Airport är Radisson Blu Arlandia Hotel en utmärkt träffpunkt för möten med inresande deltagare. Endast minuter från terminalerna med kostnadsfri busstransfer som går var 15:e minut, och goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till hotellet.
På 20 minuter når du Stockholm med snabbtåget Arlanda Express.

Stilsäkert boende
Radisson Blu Arlandia Hotel erbjuder 342 stilsäkra hotellrum i modern design. Samtliga rum är ljudisolerade och har bekvämligheter som minibar, TV samt kaffe/te på rummet. I relaxavdelningen finns gym, inomhuspool och bastu för avkoppling.

Modern mötesanläggning
Med 24 mötesrum, alla med dagsljus, kan vi tillgodose dina mötesbehov. Oavsett om det är ett möte för två eller 250 personer. Den största lokalen tar upp till 250 deltagare och har stora ytor för event eller mingel - ett utmärkt val för större kongresser eller utställningar såväl som mindre affärsmöten. När konferensen befinner sig i planeringsstadiet hjälper hotellet gärna till med utbildade planerare för att skräddarsy mötets alla detaljer precis efter önskemål.

Mat & dryck
Restaurang The Gate är inredd i modern och avslappnad stil. Njut av välkomponerade maträtter med skandinaviska influenser – tillagade med lokala – och säsongsbetonade råvaror. På vardagar serveras en populär lunch med ett urval av sallader och varmrätter. Baren är en populär mötesplats för alla typer av möten, perfekt att umgås med kollegor när konferensen är slut för dagen. För den morgonpigge dukas frukosten fram redan 04.30, vilket även passar utmärkt för deltagare med tidig avresa efter mötets slut.

Miljöarbete
Radisson Blu Arlandia är dessutom ett bra val för miljön. Anläggningen är Green Key certifierad och kompenserar för sin klimatpåverkan. Alla möten inom Radisson Hotel grupp är 100% klimatneutrala. Hotellet är även SafeHotels certifierat.
FÖRFRÅGANDetaljerat kundbetyg

Information & bokning
08-583 610 60
Kundbertyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 342
Antal bäddar 680
Största lokal 244
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kabinvägen 3, 19045 Stockholm-arlanda
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Arlandia Hotel
Faciliteter på Radisson Blu Arlandia Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Arlandia Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen