KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Boka konferensanläggning i Stockholms Skärgård

FÖRFRÅGAN

Planerar du att boka konferens i Stockholms Skärgård? Skärgården består av cirka 30.000 öar varav de flesta är obebodda. På ett flertal öar och på angränsande fastland finns en mängd trevliga konferensanläggningar. I förhållande till antalet bofasta i skärgården är konferensutbudet stort. För skärgården är verkligen en populär mötesmiljö. Naturen är unik, resan till och från anläggningen är en upplevelse i sig, på mindre anläggningar kan gruppen disponera hela anläggningen själv och möjligheterna till unika, spännande konferensaktiviteter är mycket goda. Helhetsupplevelsen av en konferens i skärgården blir därför stark och sätter bestående avtryck på hela mötet.

I skärgården finns ett antal, i regel mindre, anläggningar på öar till vilka deltagarna tar sig med båt eller sjöflyg. Dessa anläggningar är ofta familjeägda och präglas av ett personligt bemötande och högt engagemang.

I Skärgården södra del, närmare bestämt på Muskö ligger Arbottna Herrgård, inbäddad i vacker skärgårdsnatur och redo att ta emot grupper som önskar hålla mötet i avskildhet.

Ett stycke längre söderut ligger den idylliska skärgårdsstaden Trosa. Precis vid den lilla stadens hamnplan finner man Bomans Hotell - ett boutiquehotell i den högre skolan som verkligen lever upp till epitetet "One of a kind".

Ett annat exempel är Grinda Värdshus Stockholms mellersta skärgård. Anläggningen passar för mindre grupper som önskar en formidabel matupplevelse. Ön Grinda når man med båt, cirka en och en halv timmes resa från Stockholm City.

På Sandön, vid havsbandet, i en av de mest kända och välbesökta orterna i Skärgården ligger Sandhamn med det klassiska, yachtinspirerade hotellet Sandhamn Seglarhotell. I Sandhamn finns också det trevliga konferenshotellet Sands Hotell, passande för de lite mindre konferenserna. Längre söderut finns Utö med Utö Värdshus – en naturskön och samtidigt ”levande” ö med livlig båttrafik och mycket turister.

45 minuter från Slussen finner man Vision Vindö - en inspirerande mötesmiljö med massor av nytänk.

Eleganta Djurönäset är en unik anläggning i flera avseenden. Här finns över 250 hotellrum samt konferenslokaler för drygt 400 deltagare. Samtidigt är anläggningen trevlig även för mindre och medelstora grupper som har möjlighet att bo och konferera i ett "eget" hus. Invid kobbarna i Nynäshamn ligger en annan högklassig anläggning - Nynäs Havsbad. Djurönäset och Nynäs Havsbad nås båda bilvägen.

Vid Baggensfjärdens strand ligger Artipelag - en arkitektonisk fullträff där byggnaden smälter perfekt in i den "ruffa" skärgårdsnaturen och där ingen detalj i interiören har lämnats åt slumpen. Artipelag har plats även för riktigt stora arrangemang med upp till cirka 1000 deltagare.

En trevlig och prisvärd anläggning är Lillsved som ligger invid vattnet på norra Värmdön, där Saxarfjärden och Lindalssundetmöts. Anläggningen har stor logi- och konferenskapacitet samt är perfekt för grupper som vill kombinera konferens med aktiviteter utomhus eller inomhus.

Skärgårdskänslan kan också infinna sig närmare Stockholm. På Lidingö till exempel, finns ett flertal mycket trevliga konferensanläggningar. En av dessa är högklassiga Skogshem Wijk som tillika är en av Stockholms största fristående konferensanläggningar.

Skärgården är inte bara lämplig för sommarkonferens. De flesta anläggningar har öppet hela året och en vinterkonferens i skärgården innebär definitivt en annorlunda upplevelse.

Gemensam bokning för alla konferensanläggningar i Skärgården

Konturs bokningsteam hjälper Dig gärna med tips, rekommendationer, prisjämförelser och bokning av konferens i Skärgården. Vi hjälper Er också med bokning av båttransport och konferensaktiviteter.

Du når oss på telefon 08-583 610 60 - eller maila till Bokning@KonturKonferens.se


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se