KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Konferensanläggningar, lokaler och konferenshotell i Skövde och dess närhet

FÖRFRÅGAN

Här hittar du de bästa konferensanläggningarna och hotellen i Skövde samt närliggande orter i regionen, såsom Skara och Falköping.

En fördel med att konferera i Skövderegionen är att orten kan vara en effektiv "mittpunkt" när konferensdeltagarna kommer inresande från andra håll i landets mellersta och södra delar. Vill man inte åka bil eller buss finns utmärkta tågförbindelser till Skövde, från exempelvis Göteborg, Stockholm och Jönköping. Från Landvetters Flygplats till Skövde är det knappt 15 mil.

I Skövde finns ett av Sverige största konferenshotell, First Hotel Billingehus med kapacitet att vara plats för de riktigt stora konferenserna och eventen. Ett annat bra hotell för konferens i Skövde är det centralt belägna Scandic Billingen som är inrymt i en vacker gammal 1800-talsbyggnad intill järnvägsstationen.

Söker man en konferensanläggning med stor särprägel i unik miljö är Kurorten Mösseberg i Falköping, dryga 3 mil från Skövde, ett intressant alternativ.

Ytterligare 3 mil söderut från Falköping finns Hällstad Kronogård - ett perfekt "hide away" med de bästa förutsättningar vad gäller aktiviteter och naturupplevelser. Prova gärna anläggningens populära turridning på islandshästar.Boka konferens i Skövde - gemensam bokning för alla konferensanläggningar i Skövde med omnejd - offert, kundomdömen, tillgänglighet och bokning!

Kontur Konferens erbjuder överblick av konferensutbudet i Skövderegionen. Du får kostnadsfritt råd och hjälp med framtagning av alternativ, överskådliga kostnadsjämförelser och bokning.

Telefon: 031-15 70 80 bokning@KonturKonferens.se
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se