KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Welcome Hotel i Barkarby

Järfälla, Stockholms län
English
ENGLISH

Welcome Hotel i Barkarby – prisvärd konferensanläggning i lugna Järfälla!

I Barkarby i Järfälla finns konferensanläggningen för företag som söker prisvärda alternativ till mötet! Helt nyrenoverade Welcome Hotel är en mötesplats med grönområden och trädgård, härliga Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest strax bakom, och områden såsom Kista och Arlanda på bekvämt avstånd. När konferensen kräver effektivitet och densitet i budget och utförande, eller när gruppen helt enkelt önskar en avslappnad och trivsam mötesmiljö, då bör man vända sig mot Barkarby och Welcome Hotel.

Sov över på Welcome Hotel
146 rum, 300 bäddar – konferensgruppen på Welcome Hotel får sannerligen plats. Dessa utrymmen har fått inredning i Skandinaviens färgkartor, men naturen och ljuset som främsta inspiration. Resultatet? Sköna sovrum med goda förutsättningar för energigivande och batteriladdande vila.
Förutom hotellrummen har anläggningen också fyra villor med kök och upp till 4 bäddar per våning i varje hus – låt konferensen bli en intim och privat vistelse med hela gruppen samlad!

Mötet i Barkarby
Stallet är störst med sina 180 konferensplatser. Parkettgolv och vita väggar med stora fönster inrymmer en ljus och fräsch lokal i modell avlång där mötesdeltagarna får gott om plats med bord och stol. Möblera om går också bra, då med mindre maxkapacitet, såklart. Loftet kommer därefter med 100 platser till mötet, sedan Tingshusets nedervåning med 60 säten.

Det mindre mötet är såklart också välkommet att konferera på Welcome Hotel – flera utrymmen med finfina namn som Antigone och Carrousel står och väntar! Runt 15 konferenslokaler i olika storlekar finns på plats!

Mat & bistro
Välkommen in till Welcome Bistro för en hemlagad måltid med mycket kärlek och omtanke. Något litet eller något lite större, en drink eller snacks – här finns det mesta på menyn. Klassiska favoriter och eleganta rätter samsas om utrymmet på Welcome Bistros meny, där man även hittar utsökta efterrätter.

Konferensaktiviteter på olika nivå på Welcome Hotel
I samband med konferensen på Welcome Hotel finns ypperliga möjligheter för att lägga till en aktivitet för kollegorna. Oavsett budget kan anläggningen eller bokare ta fram en strålande stunds nöje eller lärorik underhållning för företagets fördel. Från och med Januari 2019 erbjuder vi Welcome SPA med uppvärmd utomhuspool året runt, jacuzzi, kallbad, torrbastu samt ångbastu och relaxdel. Söker ni efter något mer aktivt så kanske vi får fresta med att låta kastrullerna koka i matlagningsutmaningar, ta en tur på cyklar i de fina omgivningarna, besök 1600-talets Wärdshuset Lasse Maja, eller ta upp kampen inom gruppen i en enklare aktivitet såsom sällskapsspel. Anläggningen har även ett gym för den träningssugne.

Lugnt och skönt i Järfälla
Konferensen på Welcome Hotel får njuta av Barkarbys lugn, men ligger ändå nära det expansiva området kring Barkarby Handelsplats med shopping och sevärdheter. Enkla och snabba kommunikationer förflyttar mötesgruppen snabbt mellan konferensanläggning och nöjen om så önskas.

Miljömärkt
Welcome Hotel är en Svanenmärkt konferensanläggning!
Det går också bra att parkera bilen helt utan kostnad invid hotellet.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 161
Antal bäddar 245
Största lokal 180
Max restaurang 160
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Notarievägen 5, 17579 Järfälla
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Welcome Hotel i Barkarby
Faciliteter på Welcome Hotel i Barkarby

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Welcome Hotel i Barkarby kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Welcome Hotel i Barkarby
HOTELLRUM 161
MAX ANTAL BÄDDAR 245
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 180