KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Örebro Konserthus

Örebro, Örebro län
Välkommen till Örebro Konserthus
I en av Örebros vackraste byggnader, centralt beläget precis bredvid Svartån, erbjuder vi er högklassiga möjligheter. Hela huset genomgick en helrenovering så sent som 2015 och inhyser nu flera olika konferenslokaler för allt mellan de små mötena till de riktigt stora tillställningarna.

Konserthuset, som till vardags är hem för Svenska Kammarorkestern, är verkligen ett hus fyllt av musik. Förutom den klassiska repertoaren spelar här varje år också flera av de största svenska artisterna, folkkära komiker kommer och bjuder till skratt och på den intimare scenen i Foajén spelas allt från jazz och rock till indie.

Fantastiska konferensmöjligheter
Konserthuset drivs av Länsmusiken i Örebro och har bland annat som uppdrag att leverera musik till ung som gammal i hela länet. Men byggnaden erbjuder även lokaler som är perfekt anpassade för en mängd sorters möten, konferenser och event. I konsertsalen ges möjligheten att bjuda in till de riktigt stora mötena. Repsalen och Behrnsalen passar perfekt för både små och mellanstora sammanträden och samlingar. Vackra Wirénsalen bjuder till trevligt mingel som få andra ställen och i foajén kan det inte bara dukas fram för god mat utan också öppnas upp för utställningsyta och välkomstdrinkar. I tillägg till detta finns även charmiga Strategs Pianobar för de minsta mötena och Skattkammaren som exempelvis passar möten med rörelse extra bra.

Högklassig mat
Nere i foajén huserar Restaurang UMAMI som till vardags serverar nordisk bistro av absolut högsta klass. De finns också där med sin kunskap och helhetslösningar för konferensbesökarna och bidrar till att göra varje event extra gott och lyckat.

En plats för någon extra
Då detta är ett musikens hus vill vi såklart också erbjuda er att göra något mer av ert event. Vad sägs till exempel om att ha ett inslag av musik i paus eller avsluta dagen med att gå på konsert? I tillägg till en orkester i världsklass har vi också en kunnig och samarbetsvillig personal som står redo att serva, förbereda och skräddarsy er tillställning för att verkligen få ut maximalt av era önskemål.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
0 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Största lokal 731
Max restaurang 160
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Fabriksgatan 2, 70146 Örebro
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Örebro Konserthus
Faciliteter på Örebro Konserthus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Örebro Konserthus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferensanläggningar i Örebro - Konferensanläggningar,se


Topp Örebro Konserthus