KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa

Tällberg, Dalarnas län
English
ENGLISH

Boka Konferens i Tällberg - Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa

Stämningsfulla Tällberg välkomnar till konferens på Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa. Här råder ett stilla lugn kring röda husbyggnader, vita knutar och Sveriges vackra natur som skönsjungande granne. Sedan tidigt 1900-tal har trakten varit en mötesplats för lokala såväl som långväga gäster, och idag ägs och drivs gården av 19-22 generationen Åkerblad. Besök en äkta familjetradition med känsla för just det, tradition.

Logirummen
Här finns 73 st. unika gästrum där inget rum är det andra likt men alla har de bekväma sängar ifrån Hästens med fri tillgång till Wifi. Vissa av gästrummen har även romantiska tillägg så som öppen spis, kakelugn eller balkong för ytterligare trevnad. Hotellets gästrum finner du både i hotellets huvudbyggnad samt i gårdshus alldeles intill huvudbyggnaden. Totalt finns 140 bäddar på anläggningen, inklusive sviterna.

Åkerblads Spa
Avkopplande stunder erbjuds i hotellets nyrenoverade Spa som består av en inomhuspool med hydromassagepool samt bekväma sittgrupper. En trappa upp välkomnas ni till den 37 gradiga utomhuskällan som finns öppen året om och här återfinns även en loungedel med tillhörande bar. I vardera omklädningsrum återfinns en bastu samt tillgång till gym. Personlig tränare finns att boka både för individuell träning eller träning i grupp. I Skönhetsloftet erbjuds behandlingar för hela kroppen och ansiktet där hotellet arbetar tillsammans med produkter från Babor och Maria Åkerberg. Här kan du även prova på hydroterapi och akupunktur.

Konferenslokalerna på Åkerblads
Alla lokaler på Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa har en egen historia. Arstuggu tillhör exempelvis den allra äldsta delen av huset och användes förr i tiden för speciella tillställningar. Arvet från gårdens rötter på 1400-talet går som en tydlig röd tråd i inredningen, där historien fått sätta färg på mötesrummen. Här erbjuds flera olika möteslokaler för både den lilla gruppen till den stora gruppen på max 200 personer. Flera av våra lokaler går även att dela av till mindre lokaler om så önskas. Vi erbjuder även ett unikt styrelserum med öppenspis och utsikt mot Siljan och för er som behöver grupprum finns 7 st. sådan på anläggningen. Alla lokaler är utrustande med den senaste tekniken för en lyckad konferens.

Åkerblads Kök
Det välrenommerade köket på Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa har utan tvekan inspirerats av den omgivande naturen. Råvarorna anpassas efter säsong och menyerna skapas därefter, där vi utöver detta även erbjuder klassiskt julbord vid adventstider. Luncherna består av våra egna sillinläggningar samt utbud av olika laxar och sallader tillsammans med en serverad varmrätt vid bordet. Vi skräddarsyr även matupplevelsen utefter egna tankar och idéer om detta önskas. I gårdens gamla rotfruktskällare lagras idag exklusiva viner från nu och då, här och där, och det är bara att välja och avnjuta!

Konferensaktiviteter
Tällberg är ett område att ta vara på. Här finns utrymme och möjlighet att utföra riktigt minnesvärda konferensaktiviteter såsom skotersafari, isutflykter, hästridning, eller guidade vandringar i den historiska trakten. Ta vara på handslöjdstraditionen och låt mötesdeltagarna skapa sin egen Dalahäst eller introducera företaget till luffarslöjd. Kreativa aktiviteter kan trigga fler idéer till mötet senare. Föredrag, mataktiviteter, eller kroppsligt omhändertagande – här är valen många.

Hitta till Åkerblads
Bilvägen är det tydligt skyltat till Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa, och vägen är enkel att hitta. Oavsett startpunkt finns det bra kommunikationer till Tällberg och Åkerblads.

Övrigt
Fri parkering finns vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 73
Antal bäddar 140
Största lokal 200
Max restaurang 116
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sjögattu 2, 79370 Tällberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa
Faciliteter på Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Åkerblads Hotell, Gästgiveri och Spa
HOTELLRUM 73
MAX ANTAL BÄDDAR 140
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200