KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Äleby Gård

Stallarholmen, Södermanlands län
English
ENGLISH

Äleby Gård – herrgårdskonferenser i naturens vagga

Det finns en röst som får extra styrka på Äleby Gård: naturen. Genom tonerna av denna vilda varelse skapar man möten och konferenser i unik anda 9 mil utanför Stockholm. Lägg konferensen här – vid slutet av återvändsgatan – och känn hur lugnet och stillheten skyddar från allt externt. I fokus hamnar mötet och kollegorna, precis som det borde vara.

Ensamrätt under konferensen
Vila ut i genuina herrgårdsmiljöer med gott om varm och välkomnande stämning och service. Se morgonsolen gå upp över det vackra landskapet som även det vilar under nattens timmar utanför fönstret, redo att förvandlas vid solens första strålar. Äleby Gård är en liten konferensanläggning som ger ensamträtt till sina mötesgrupper.

9 sovrum och 18 bäddar finns på plats.

Mötet på Äleby Gård
2 konferenslokaler finns på Äleby Gård: Mötesmagasinet Stora rummet och Mötesmagasinet Lilla rummet. Det ena tar 32 konferensgäster och det andra 14 som max. Båda är härliga utrymmen med rustik inredning och en väl bevarad charm som på en gång känns gammaldags och modern. Självklart finns modern mötesteknik tillgänglig.

I och med att gruppen har ensamrätt finns även möjlighet för informella möten i något av Äleby Gårds andra utrymmen – eller varför inte utomhus?

Från skog till kök
Maten som serveras på Äleby Gård kommer för det mesta från sörmlandsskogen och Mälaren som ligger intill anläggningen. Man har stor passion för viltkött och instruerar gärna gästerna i tillagning och anskaffning av detta. Här får konferensgruppen känna på valfriheten – kom med önskemål för måltiderna och Äleby Gårds kockar står till tjänst!

Viltsafari & lerduveskytte
Ta tillfället i akt och följ med ut på viltsafari i skogen vid Äleby Gård. Här finns Sveriges magnifika arter att beskåda till fots eller fordon tillsammans med kunniga guider. Annars kan Äleby Gård rekommendera lerduveskytte – en tradition som gått i arv på herrgården. Finns både för nybörjare och vana utövare. Dessutom vill man gärna dela med sig av sina kulinariska kunskaper och bjuder in konferensgästerna till spisen för en matlagningsaktivitet!

Magiska Sörmland
Grusvägen som leder upp till fina Äleby Gård är tre kilometer lång. Med varje meter äntrar mötesgästerna lugnet som är så tydligt här. Vackra Sörmland tar företaget in i sin famn och bonar om kollegorna där ända tills konferensen nått sitt slut.

Då kan de, med ny inspiration och sprakande energi, vända näsan hemåt med naturens röst som viskar i örat. Vad den säger? Det vet bara de som varit på Äleby Gård.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 9
Antal bäddar 18
Största lokal 32
Max restaurang 32
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Äleby Gård Herrgården, 64597 Stallarholmen
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Äleby Gård
Faciliteter på Äleby Gård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Äleby Gård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Äleby Gård
HOTELLRUM 9
MAX ANTAL BÄDDAR 18
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 32