KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Best Western Plus Sthlm Bromma

Bromma, Stockholms län
English
ENGLISH

Best Western Plus Sthlm Bromma – konferenshotellet invid Bromma Flygplats

Är det dags att samla kollegor från olika håll i landet till konferens? Inga problem. Knappt 300 meter från Bromma flygplats har detta hotell öppnat dörrarna för effektiva konferenser. Best Western Plus Sthlm Bromma ligger inhyst i en kulturmärktbyggnad från 1946 som en gång var SAS huvudkontor och designad av den kända arkitekten Paul Hedqvist.
Byggnaden byggdes om och har nu fina rymliga rum och sköna viloutrymmen, antingen för natten eller helt enkelt en lugn stund i loungen. Utmärkt för alla möten!

Från budget- till lyxboende
Hotellet Best Western Plus Sthlm Bromma har 4 stjärnor i hatten och erbjuder 202 sovrum i 6 kategorier. Sammanlagt kan 423 gäster övernatta här, vilket passar utmärkt för konferenser med många deltagare. Här kan även konferensgrupper som vill vara riktigt kostnadseffektiva hitta utrymme, rekommendationen är standardrummen som har allt man behöver. Därutöver finns de andra rumskategorierna upp till sviten på 42 kvadratmeter. Med andra ord – valmöjligheterna är stora!

Mötet
Konferensavdelningen på Best Western Plus Sthlm Bromma kan betecknas som stilfullt ombonad och präglad av skandinavisk design.
8 konferenslokaler och 8 grupprum finns inom väggarna på Best Western Plus Sthlm Bromma och bereder väg för produktiva och effektiva möten. Läget har fått inspirera namnen på mötesrummen, med den största lokalen Boeing som ger plats åt 180 passagerare i biosittning. Här finns 286 kvadratmeter utrymme för högtflygande konferenser som badar i dagsljus både från fönster i väggar och tak. TV-skärmar ser till att samtliga utan problem kan hänga med i presentationer och annat som försiggår längst fram i rummet.

Falcon, Fokker, Piper och Learjet är några av de mindre lokalerna, lika funktionella och proffsiga, utrustade med den nyaste tekniken för hybridmöten. Här finns plats för olika gruppstorlekar. Assistans under konferensen fås genom konferensreceptionen där man löser alla problem som eventuellt kan uppstå under mötet.

Att hotellet ligger bara några hundra meter från Brommas startbana märks inte – hela hotellet är fullkomligt ljudisolerat.

Måltider på Stockholm Bromma Plus
I Bistro 46 serveras både en enklare barmeny och en läcker à la carte. Här hittar man både klassiska rätter och nyskapande inspirationer som blickar framåt i den kulinariska kulturen. Säsongens specialiteter får styra menyns innehåll som har allt ifrån svensklingande Toast Skagen till Frankrikes stolthet boeuf bourguignon. Totalt finns 172 platser i restaurangen, och dessa finns i tre miljöer: inomhus i restaurangdelen, i bistroatmosfär, samt utomhus (öppet vid lämpligt väder). Det serveras även specifika 2 eller 3 rättersmenyer för konferensgäster.

Mellan mötena
När det gäller snabba konferenser kan det vara ont om tid för aktiviteter. Därför har Best Western Plus Sthlm Bromma integrerat ett World Class Fitness Express-gym i hög standard inne på hotellet för den som önskar utmana formen under konferensen. Ett enkelt sätt att få en paus mellan möten och göra någonting helt annat.

Events
Skulle ni vilja hitta någon aktivitet i samband med konferensen så anordnas vinprovning för grupper i Bistro 46. Med aktiviteten Sommelier för en kväll håller ni själva en gemensam vinprovning och får smaka av goda viner med utvalda ostar. Sthlm Bromma dukar upp vinprovningen åt er och med hjälp av ett vinhäfte med instruktioner, berättelser om vinerna och betygsunderlag får ni prova på att vara sommelier för en kväll. Ni diskuterar, smakar av och lär er om de viner ni avnjuter.
En annan aktivitet som erbjuds är Escape Room-boxar. För att klara av uppdraget krävs samarbete och kommunikation. Tänk utanför boxen och håll huvudet kallt.

Best Western Plus Sthlm Bromma samarbetar även med Solvalla Travbana som anordnar prova-på-aktiviteter, teambuilding och företagsevent.

Skulle tiden tillåta så ligger Bromma utmärkt för utflykter till närliggande städer eller till och med golf- och travbana!

Hitta hit
Utanför stadens stress, 275 meter från Bromma flygplats, gör Best Western Plus Sthlm Bromma till ett smidigt och attraktivt val för konferensen.

Med bil tar det ca 15 minuter från Stockholm City och när du kommer fram finns det 108 gratis parkeringsplatser precis utanför hotellet. Området genomkorsas av tre huvudleder; Ulvsundavägen kopplar ihop området med Alvik, Stockholm City och Essingeleden. Norrbyvägen och Kvarnbacksvägen kopplas ihop med Bromma, Ekerö, Solna och E4:an. Bällstavägen leder dig till Spånga, Vällingby och Sundbyberg.

Genom kollektivtrafiken tar du dig enkelt från Stockholms Central till Best Western Plus Sthlm Bromma på under 30 minuter. En ny hållplats för tvärbanan, Bromma Flygplats, ligger endast 100 meter från hotellet. Det finns även en busshållplats i nära anslutning, Mariehällskyrkan, där stannar flygbussen som tar dig till Arlanda på bara 30 minuter.
Använd reseplaneraren på SL:s hemsida för att enkelt söka på bästa resväg för dig.

Miljövänlig anläggning!
På Best Western Plus Sthlm Bromma kan man checka in med ett gott samvete då hotellet är Green Key-märkt och även samarbetar med Generation Waste.

Varmt välkomna!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 202
Antal bäddar 423
Största lokal 180
Max restaurang 172
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ulvsundavägen 193, 16867 Bromma
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Best Western Plus Sthlm Bromma
Faciliteter på Best Western Plus Sthlm Bromma

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Best Western Plus Sthlm Bromma kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   



SNABBFAKTA Best Western Plus Sthlm Bromma
HOTELLRUM 202
MAX ANTAL BÄDDAR 423
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 180