KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Billingehus

Skövde, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Med fri sikt upp mot skyarna och god översikt över staden - där tronar Billingehus som herre på täppan överst på berget Billingen. I över femtio år har det ikoniska hotellet balanserat som ett monument på Billingens brant. Lika delar självklart som säreget. Billingehus är destinationen med själ och hjärta som rymmer hela livet i ett hus. Med rum för möten, god mat och avkoppling finner du en fristad för rekreation, oförglömliga nöjen och spännande aktiviteter. Utanför knuten väntar ett berg av upplevelser, året runt. Välkommen!

Logi
Med en otrolig utsikt över Västgötaslätten, på yttersta kanten av berget Billingen finner du vårt hotell. Kliv in till en varm och vacker hotellmiljö där både avkoppling och aktivitet råder. Våra hotellrum har hög mysfaktor och du kan välja bland olika rumskategorier med varierande storlek och egenskaper – ibland är endast det bästa gott nog.

Lokaler
Billingehus erbjuder flexibla event- och konferenslokaler i olika storlekar. Vill du ha den vackraste lokalen i regionen med plats för 750 sittande gäster, eller föredrar du ett mer intimt mötesrum med plats för 18 personer och en fantastisk utsikt över Skövde? Oavsett vad du väljer, kan du lita på att alla lokaler är utrustade med den senaste tekniken. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just din grupp. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse!

På Billingehus finns en mängd olika lokaler för både storslagna möten och småskaliga festligheter. Med god erfarenhet och flexibla lokaler tar vi fram rätt upplägg för ditt arrangemang.

Mat & dryck
Välkommen till vårt kök och hjärtat i huset. Frukost, god lunch, aperitivo, kvällens bistrorätt eller bara ett glas i pianobaren – oavsett vad du är sugen på så lovar vi goda upplevelser för alla stunder. Hos oss blir det nya smaker och goda klassiker, och såklart schlättas godaste cocktails.

Aktiviteter
Vill du få in mer energi i mötet eller göra konferensen till en annorlunda upplevelse? Boka en aktivitet – antingen som en kreativ paus från arbetet, eller som en rolig avslutning på en givande arbetsdag. Berätta för oss om dina syften med mötet eller vad ni vill uppnå med dagen så hjälper vi dig att hitta den rätta aktiviteten för din grupp.

Läge
Billingehus ligger naturskönt på berget Billingens brant i Skövde. Mitt i Västra Sverige, bara en timme från Göteborg och två timmar från Stockholm, hittar du vårt hotell som är fyllt av aktiviteter både inne och ute. Du tar dig enkelt till oss med tåg eller bil och parkerar smidigt på vår stora parkeringsplats i anslutning till hotellet där vi även erbjuder ett generöst antal laddplatser för elbilar.

Skövde ligger längs med västra stambanan, mitt emellan Göteborg och Stockholm. Du tar dig enkelt med tåg från Göteborg till Skövde på bara en timme och sträckan Stockholm–Skövde tar inte längre tid än två timmar.

Från Skövde Resecentrum tar det ca 10 minuter med taxi upp till Billingehus. Kontakta Taxi Skövde på tel: 0500-41 65 00.

Det går även bussar från Skövde Resecentrum (linje 8) samt möjlighet att boka anropsstyrd buss (linje 21, förbokas 1 timme innan). Busshållplatsen är precis utanför hotellets entré.

Övrigt
Vårt hållbarhetsarbete har som mål att ta ansvar för det kretslopp vår verksamhet är en del av. Ansvaret vilar tungt på oss alla att medverka för framtida generationer. Därför har vi högt uppsatta mål gällande inköp, vattenförbrukning, energiförbrukning och avfall. Vårt hållbarhetsarbete är så mycket mer än miljö, det omfattar även människor och ekonomi. Se mer om vårt hållbarhets arbete på https://billingehus.com/om-oss/hallbarhet-csr/.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 236
Antal bäddar 463
Största lokal 750
Max restaurang 500
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Alphyddevägen, 54948 Skövde
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Billingehus
Faciliteter på Billingehus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Billingehus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Billingehus
HOTELLRUM 236
MAX ANTAL BÄDDAR 463
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 750