KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Destination Bokenäset

Uddevalla, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Bokenäset

Med ett fantastiskt läge precis vid havet i Bohuslän vid Koljöfjorden hittar ni charmiga Bokenäset! Avskilt och lugnt läge men endast en dryg timme från Göteborg och en knapp halvtimme från Uddevalla. Nytt koncept som har öppnat upp under ny regi efter att tidigare ha varit konferensanläggning under Volvos regi. Numera en fullservicedestination med moderna mötesrum, god mat i fin miljö, SPA samt boende i nyrenoverade lägenheter – allt med en sagolik utsikt!

Totalt finns 16 moderna och luftiga mötesrum där den största rymmer 150 deltagare som max i biosittning. Många av lokalerna har stora panoramafönster från golv till tak för att man på bästa sätt ska kunna njuta av de vackra omgivningarna.

Login är förlagd i tvåvåningsstugor/hus, där varje stuga rymmer fyra lägenheter med sängplatser för två till sex gäster i vardera. De är inte identiska vad gäller möbler och inredning utan har alla sin unika stil. Men samtliga har ett komplett kök, badrum, vardagsrum och två sovrum med antingen en enkelsäng, dubbelsäng eller våningssäng. En del av lägenheterna har dessutom en bäddsoffa i vardagsrumsdelen. Sist men inte minst har alla lägenheter en balkong alternativt en altan med fantastisk utsikt.

I nyrenoverade restaurangen Västersalt, där frukost, lunch och middag intas, lagar kockarna mat som inspireras av årstiden och omgivningen. Restaurangen, som är smakfullt och trendigt inredd, har en hög mysfaktor. Längs med hela restaurangen sträcker sig en stor terrass där man, om vädret tillåter, kan slå sig ned och blicka ut över havet. Vägg i vägg med restaurangen ligger även ett charmigt kafé där man kan slå sig ned i härliga soffgrupper i en hemtrevlig vardagsrumsmiljö.

Med läget vid havet och med skogen precis inpå knuten kan man hitta på en mängd spännande aktiviteter. Här finns möjlighet till allt från krabbfiske på bryggan, en kajaktur i havet till en svettig skogsrunda på mountainbiken. För den som istället önskar en stunds vila och avkoppling rekommenderas ett besök på anläggningens SPA- och relaxavdelning där man även kan få en spabehandling.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 200
Antal bäddar 400
Största lokal 150
Max restaurang 150
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bjällansås 320, 45196 Uddevalla
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Destination Bokenäset
Faciliteter på Destination Bokenäset

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Destination Bokenäset kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Destination Bokenäset
HOTELLRUM 200
MAX ANTAL BÄDDAR 400
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150