KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Centralhuset Konferens

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Centralhuset Konferens – Mitt i Centralstation!

Tåget rullar in på perrongen och saktar långsamt in för att till slut stanna helt. Dörrarna slås upp och någonstans i stationen visslar konduktören igång nästa tåg. Resenärerna stiger av och andas ut. Framme. Och för en konferens på Centralhuset i Göteborg är det helt sant! Anläggningen ligger bekvämt placerat i Centralstation. Smidigt!

Att bo på anläggningen
På Centralhuset använder man sig av moderna hotellet First Hotel G för sina konferensgäster som önskar sova över. Här finner man 300 sköna rum för ljuvliga nätter i ombonad stil. 600 bäddar finns att tillgå. Minst 24 kvadratmeter blir ett tillfälligt hem för Centralhusets gäster. Många andra trevliga alternativ finns - fråga oss på Kontur Konferens - 031 - 15 70 80.

Centralhuset Konferens lokaler
Möteslokalerna på Centralhuset är utformade så att konferensen ska gå som tåget. Stora glasytor skapar en ljus miljö som känns öppen och frigörande. Totalt 11 konferenslokaler och 3 grupprum finns på Centralhuset.

Man kan likna strukturen som en rad vagnar som hakas i varandra för att skapa mer rymd och utrymme för större grupper. Orientexpressen och Kustpilen, som själva bär namn efter legendariska rälsbanor, kan kombineras eller delas i två beroende på förutsättningarna. Här ryms 35 respektive 30 gäster alternativt 85 när de slås samman.

Samma princip gäller för Cityexpressen och Rälsbussen som tillsammans skapar en spatiös lokal med härligt ljusinsläpp och plats för 80 deltagare. Var för sig tar de 40 respektive 28 mötesgäster.

Konferensmåltiderna
Måltiderna under konferensen på Centralhuset intar gästerna i anläggningens ”restaurangvagn” som ligger belägen i First Hotel G. Här satsar kockarna på närproducerade smaker och råvaror och hämtar sin inspiration från Nordens natur och kultur. Till lunch har man valt att servera GI-vänliga rätter som gör gott för blodsockrets nivå och håller det stabilt under hela dagen. Det gör att hjärnan kan fokusera på mötets innehåll.

I Lobbybaren får kollegorna sedan sitta ned för en umgängesdrink efter arbetstid. Lär känna varandra och känn hur lagandan växer sig starkare inför nästa möte.

Utanför mötesperioden
Centralhuset konferens har en träningsanläggning och relaxavdelning med bastu för konferensgäster som gärna svettas eller andas ut stressen efter mötet. Här kan kropp och själ få en välgörande skönhetsinpackning som gör att bägge två orkar med lite mer.

Göteborg stad är inget att susa förbi under mötet på Centralhuset. Nordstan är en fullfjädrad galleria i glas som innehåller allt en besökare kan önska. Därtill finns Liseberg och allt annat staden erbjuder inom räckhåll från anläggningen!

Så nära perrongen man kommer
Så centralt det blir med hela anläggningen mitt på Göteborgs Centralstation. Närheten till staden och resten av landet är en oslagbar kombination för företag som söker effektivitet till konferensen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 300
Antal bäddar 600
Största lokal 85
Max restaurang 80
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Nils Ericsonplatsen 4, 41103 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Centralhuset Konferens
Faciliteter på Centralhuset Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Centralhuset Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Centralhuset Konferens
HOTELLRUM 300
MAX ANTAL BÄDDAR 600
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 85