KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elisefarm

Höör, Skåne län
Elisefarm ligger mitt i Skåne omgivet av det öppna landskapet med välskötta gårdar, sjöar, fält och hagar. Elisefarm har sina rötter i 1700-talet och består av en mangårdsbyggnad, ett vackert gråstensstall och stora logar som ramar in gårdsbilden. Den före detta bondgården har varsamt renoverats genom åren och är idag en komplett anläggning för både konferens- och privatgäster. Runt byggnaderna ligger en prisbelönt 18-håls golfbana som kan bli ett uppskattat inslag i konferensen. Sedan är ni väl värda en stund i spaavdelningen som sedan våren 2013 inryms i den Västra Flygeln.

Välkomna till en genuint skånsk konferensupplevelse i hjärtat av Skåne!


Många alternativ för boende på Elisefarm
Elisefarm har totalt 22 dubbelrum som samtliga håller 4-stjärnig standard. Ni kan välja att bo i Herrgården som förutom boende inrymmer ett stort lantkök, konferensrum och ett vardagsrum med soffor och fåtöljer. I Stallet, den vackra gråstenslängan är det tjocka vitkalkade väggar, djupa fönstersmygar med välvda stallfönster av teak och skeppsgolv av ek. Annexet, även kallat klubbhuset, inrymmer även restaurang, reception och en konferenslokal, rummen ligger i en vinkel till denna byggnad.

Boka Herrgården för avskild konferens
Den Västra Flygeln är en stor och luftig lokal med plats för cirka 170 personer. Här har de gamla logportarna ersatts av stora spröjsade fönsterpartier, i taket är de ursprungliga balkarna bevarade. Herrgården passar bra för den mindre gruppen på upp till 14 personer som vill mötas lite mer avskilt i konferensrum, rum med sittgrupper och stort lantkök där för- och eftermiddagskaffet serveras. I klubbhuset från 1700-talet kan man samlas upp till 25 personer.

Skånska matupplevelser
På Elisefarm har maten sin bas i det svenska köket och råvarorna hämtas gärna från lokala producenter. Vi ingår i Skånska Matupplevelser och värnar om den skånska mattraditionen men hämtar även gärna inspiration från det internationella köket. Det är säsongen som sätter sin prägel på menyerna, under vår och sommar serveras nässlor, sparris och rabarber, i augusti egna kräftor och under hösten svamp och vilt från egna marker. Elisefarms signum är fasanen som varmt rekommenderas.

Golf, lerskytte, matlagning eller spa – Elisefarm erbjuder många aktiviteter
Tillsammans med köksmästare Peter Häll kan ni laga mat tillsammans i Herrgårdens rymliga kök eller varför inte lära er mer om och provsmaka choklad och tryfflar tillsammans med Lotta från LyckeboGott. Att lägga till golf som aktivitet är smidigt på Elisefarm, banan ligger utanför dörren, den erfarne spelaren kan gå en egen runda och vill man förkovra sig erbjuds golf clinic. Det är också nära till Fulltofta naturreservat som även kan utforskas från hästryggen. Då det är säsong ordnas det med kräftfiske i den egna dammen och för en avslappnande avslutning på dagen rekommenderas en stund i spaavdelningen i Västra Flygeln.

Mitt i gemytliga Skåne finner ni Elisefarm
Anläggningen ligger drygt tre mil från Lund och till Malmö och Kristianstad är det ytterligare två mil. Man tar sig även hit smidigt med tåg och buss. Från Göteborg tar tåget knappt tre timmar och från Stockholm är det en resa på runt fyra timmar. Närmast tågstation är Eslöv som ligger 1,5 mil bort, den sista biten färdas man med direktbuss till Fogdarp. Till den närmaste flygplatsen, Sturup, är det drygt 5 mil.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 23
Antal bäddar 50
Största lokal 170
Max restaurang 150
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Fogdarp 747, 24396 Höör
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elisefarm
Faciliteter på Elisefarm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elisefarm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elisefarm
HOTELLRUM 23
MAX ANTAL BÄDDAR 50
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 170
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Boka Elisefarm