KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elisefarm

Höör, Skåne län
English
ENGLISH

Elisefarm ligger mitt i Skåne omgivet av det öppna landskapet med välskötta gårdar, sjöar, fält och hagar. Elisefarm har sina rötter i 1700-talet och består av en mangårdsbyggnad, ett vackert gråstensstall och stora logar som ramar in gårdsbilden. Den före detta bondgården har varsamt renoverats genom åren och är idag en komplett anläggning för både konferens- och privatgäster. Runt byggnaderna ligger en prisbelönt 18-håls golfbana som kan bli ett uppskattat inslag i konferensen. Sedan är ni väl värda en stund i spaavdelningen. Välkomna till en genuint skånsk konferensupplevelse i hjärtat av Skåne!

Många alternativ för boende på Elisefarm
Elisefarm har idag totalt 24 dubbelrum som samtliga håller 4-stjärnig standard. Ni kan välja att bo i Herrgården som förutom boende inrymmer ett stort lantkök, konferensrum och ett vardagsrum med soffor och fåtöljer. I Stallet, den vackra gråstenslängan är det tjocka vitkalkade väggar, djupa fönstersmygar med välvda stallfönster av teak och skeppsgolv av ek. I Klubbhuset har vi hotellrum som ligger in vinkel till konferenslokalerna.

Herrgården
I Herrgården tar vi emot mindre sällskap på upp till 16 personer i styrelsesittning. Här sitter ni avskilt och kan diskutera i lugn och ro utan att någon stör. I direkt anslutning till konferensrummet finns ett flertal fåtöljer och soffor som är uppskattade för grupparbeten. I köket tänder vi gärna en brasa i öppna spisen och här dukar vi upp för- och eftermiddagskaffe.
Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Västra
Salen är ljus och luftig och rymmer 170 personer. De gamla logportarna är ersatta av smårutiga fönsterpartier och de ursprungliga balkarna finns kvar och ger salen en alldeles speciell karaktär. Normalt är salen möblerad med runda bord som fungerar bra vid diskussioner men här finns alla möjligheter att skräddarsy lokalen efter era behov.
Teknisk utrustning: Projektor, högtalare, mikrofoner & myggor.

Klubbhuset
Klubbhuset är från 1700-talet och inbjuder till trevlig samvaro. Här finns det plats för upp till 25 personer. Konferensen i Klubbhuset är ljus och luftig med utsikt över putting-greenen och dammen. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler.
Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Klubbhuset vån 2
På våning två i Klubbhuset finner ni en ljus lokal som rymmer 16 personer. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. Njut av vacker utsikt över dammen.
Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Skånska matupplevelser
På Elisefarm har maten sin bas i det svenska köket och råvarorna hämtas gärna från lokala producenter. Det är säsongen som sätter sin prägel på menyerna, under vår och sommar serveras nässlor, sparris och rabarber och under hösten svamp och vilt från egna marker. Elisefarms signum är fasanen som varmt rekommenderas.

Golf, Lerduveskytte, Escape box eller Spa – Elisefarm erbjuder många aktiviteter
Att lägga till golf som aktivitet är smidigt på Elisefarm, banan ligger utanför dörren, den erfarne spelaren kan gå en egen runda och vill man förkovra sig erbjuds golf clinic. Det är också nära till Fulltofta naturreservat som även kan utforskas från hästryggen. En aktivitet som är väldigt uppskattad är Lerduveskytte som sker utomhus under tak. Vi erbjuder många olika aktiviteter för att göra just er konferens så bra som möjligt.

Mitt i gemytliga Skåne finner ni Elisefarm
Anläggningen ligger drygt tre mil från Lund och till Malmö och Kristianstad är det ytterligare två mil. Man tar sig även hit smidigt med tåg och buss. Från Göteborg tar tåget knappt tre timmar och från Stockholm är det en resa på runt fyra timmar. Närmast tågstation är Eslöv som ligger 1,5 mil bort, den sista biten färdas man med direktbuss till Fogdarp. Till den närmaste flygplatsen, Sturup, är det drygt 5 mil.

Elisefarm bygger helt nya konferenslokaler och hotellrum 2023!
Elisefarm expanderar med helt nya konferenslokaler och hotellrum i huvudbyggnaden.
I huvudbyggnaden kommer vi att ha 5 nya konferenslokaler som rymmer allt från 10-100 deltagare.
I första etapp utökar vi med 7 nya hotellrum. Lokalerna och hotellrummen ligger på andra våningen med hiss, nära till både restaurang och spa.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 23
Antal bäddar 50
Största lokal 170
Max restaurang 150
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Fogdarp 747, 24396 Höör
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elisefarm
Faciliteter på Elisefarm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elisefarm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elisefarm
HOTELLRUM 23
MAX ANTAL BÄDDAR 50
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 170