KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Jönköping Konsert & Kongress

Jönköping, Jönköpings län
English
ENGLISH

Jönköping Konsert & Kongress - stora möten mitt i Sverige

Välkommen till Jönköping Konsert & Kongress på Elmia. Boka konferens, kongress eller företagsevenemang på bästa läge i Jönköping, mitt i Sverige!

Ledande anläggning för Konferenser, Kongresser och Företagsevent

Jönköping Konsert & Kongress på Elmia i centrala Jönköping är en av landets ledande anläggningar för kongresser, konferenser och event. Förutom stora hörsalar erbjuds även foajéer, utställningsytor samt konferensrum. För det riktigt stora eventet kan även de intilliggande mässhallarna utnyttjas. Vi strävar efter att skapa en framgångsrik upplevelse tillsammans med er, oavsett om det är för det intima mötet på åtta personer eller det storslagna arrangemanget för upp till 3 000 deltagare.


Arrangemang med många deltagare

Varje år är Jönköping Konsert & Kongress värd för ett antal nationella kongresser, betydande möten och många lokala konferenser. Under 2024 arrangeras bland annat Vänsterpartiets Årsstämma, Scouternas årsmöte samt SSiS Sårsjuksköterskornas årskonferens i huset. Med runt 60 år av mässerfarenhet kan vi enkelt designa och bygga upp en minimässa med montrar och utställningar för er och era produkter i våra flexibla foajéytor. Ett populärt inslag att varva med kongressprogrammet i hörsalarna. Foajéerna är även idealiska för pausaktiviteter, kvällsmingel eller luncher.


Helhetslösning inklusive logi på närliggande hotell

Anläggningen har stor vana att hantera logistik och flöden av människor. Bredvid Jönköping Konsert & Kongress på Elmia ligger två större hotell och i stadskärnan finns gott om hotellrum med bra förbindelser till anläggningen. Jönköping Konsert & Kongress erbjuder goda parkeringsmöjligheter med 2000 platser direkt intill anläggningen och ligger bara ett stenkast från E4an.


Restauranger och eget bageri

I samarbete med våra restauratörer erbjuder vi service i världsklass, med fokus på närproducerad mat, tillagad från grunden. Allt lagas i egna restauranger av erfarna kockar och all fika och bröd bakas i det egna bageriet. Vi skräddarsyr menyn utefter era behov och önskemål.


Helrenoverad anläggning

De senaste åren har Jönköping Konsert & Kongress genomgått omfattande renoveringar och under hösten 2023 nylanserades det upprustade kongresshuset med nytt varumärke (tidigare hette huset Elmia kongress- och konserthus).


Våra Lokaler

Konferensrum: Vi har konferensrum för allt mellan 8 och 124 personer. De har självklart modern utrustning och går att anpassa helt efter era behov och önskemål.
Hörsalar: Håll ditt scen- eller talarprogram i en av våra stora hörsalar. Rydbergsalen passar för sällskap upp till 300 personer. Är ni riktigt många rekommenderar vi Hammarskjöldsalen där 1100 personer får plats. Båda salarna har varsin scen och är utrustade med den senaste tekniken.
Foajéytor: Minimässa, produktutställning, mingel eller pausaktivitet? The sky is the limit när det gäller användningen av våra flexibla foajéytor. En unik möjlighet för dig som bokar konferens eller kongress hos oss!
Mässanläggningen: Eftersom Jönköping Konsert & Kongress är en del av Elmias mässanläggning finns det även möjlighet att anordna ert i event i en av våra mässhallar, lobbys eller mässrestauranger. Passar utmärkt för den riktigt stora festen eller mötet, eller när ni vill ha ett helt skräddarsytt utseende på er lokal. Endast dina fantasier sätter gränser!


Effektiv samlingspunkt i landets södra halva

Elmias läge i Jönköping gör att anläggningen kan vara ett geografiskt optimalt alternativ - en mittpunkt - i samband med större arrangemang där deltagare kommer från olika delar av landet, till exempel Stockholm, Göteborg och Malmö.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 3000
Max restaurang 3000
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Elmiavägen 15, 55454 Jönköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Jönköping Konsert & Kongress
Faciliteter på Jönköping Konsert & Kongress

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Jönköping Konsert & Kongress kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Jönköping Konsert & Kongress
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 3000