KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Engsholms Slott

Mörkö, Stockholms län
Engsholms Slott - Konferens på Mörkö

Det har figurerat i svenska storfilmer som tagit Sverige med storm och visst kan Engsholms Slott svepa med konferensdeltagarna i samma vind under mötet! Men slottet behöver egentligen ingen extra dragkraft utöver sina egna faciliteter: här sammansluter gruppen i ståtlig slottsmiljö med genuina barockbyggnader och moderna möteslokaler med allt man behöver för ett lyckat genomförande av konferensen.

Logi
53 ljusa rum står till buds i flygelbyggnaderna, bara ett kort avstånd från slottet. Slappna av i bekväma Dux-sängar och vit inredning för en lugn och rogivande nattsömn. När man vaknar på morgonen, omsvept i ett mjukt duntäcke, ligger man gärna kvar en stund till innan dagens arbete får ta fart. Hög komfort och fin interiör har kombinerats på ett perfekt vis för att erbjuda den bästa vilan för konferensgästerna.

Lokaler
Möteslokalerna för vidare slottstraditionen med vackra kristallkronor och snirkliga utsmyckningar som ger starkt intryck från både tak och väggar. Samtidigt har slottet tagit klivet in i samtiden med förstklassig och modern teknik som underlättar för ledare och deltagare. Dessutom har man utöver de 5 lokalerna inomhus upptäckt att naturen och de fina omgivningarna har oväntade resurser: samla kollegorna på bryggan för härliga havsmöten eller ta ut konferensen i skog och mark och låt grönområdena syresätta beslutsprocessen.

Mat & dryck
Nära och långt – bägge får plats på menyn på Engsholms Slott. Här samsas vilt från närområdet med mer exotiska rätter och hembakat bröd från de duktiga bagarna. Med höga anspråk från KRAV uppehåller köket förstklassig standard som gynnar både hungriga magar och naturen. Man presenterar stolt det som Mörkö har och garanterar minst en rätt varje dag med viltkött från trakten. Runda av en god måltid med någon av de ljuvliga efterrätterna som säkerligen kommer att tillfredsställa även den mest kräsna sockertjusaren.

Aktiviteter
600 vildsvin vandrar runt på Mörkö, och har man tur får man stå öga mot öga med åtminstone ett av dem under vildsvinssafari som är ett populärt tilltag på Engsholms Slott. Annars kan man luta sig tillbaka i en av sofforna i loungen som även har biljardbord och träningsutrustning – tillgängligt dygnet runt. För mer organiserade aktiviteter finns såklart ännu mer: matlagning, guidade turer, utflykter till båt och cykel, smakprovningar av läckerheter som lakrits, choklad, drycker med mer, och spännande RIB-båt, kajak, fiske eller sälexpedition! Som man kan förstå är utbudet stort och omväxlande.

Dessutom har man tagit tillvara på Hamilton-filmernas attraktion och skapat speciella aktiviteter efter händelserna i filmen. Dra ihop gänget och upplev dramatiken!

Läge
Engsholms Slott är en oas i vildmarken, och ändå aldrig långt ifrån civilisationen. Med 45 minuter till Stockholm vilar slottsområdet i sköna omgivningar, inte ens 100 meter från havet. Här kan man fokusera på arbetet i lugn och ro utan störningsmoment.

Övrigt
KRAV-certifierad mat och Svanenmärkning ser till att en konferens på Engsholms Slott får minimal miljöpåverkan. Dessutom tar man väl hand om Mörkö och omgivningarna för att bevara det fina som gör anläggningen så speciell.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 54
Antal bäddar 88
Största lokal 85
Max restaurang 85
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Mörkö, 15393 Mörkö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Engsholms Slott
Faciliteter på Engsholms Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Engsholms Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Engsholms Slott
HOTELLRUM 54
MAX ANTAL BÄDDAR 88
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 85
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Boka Engsholms Slott