KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

First Camp Ånnaboda

Garphyttan, Örebro län
English
ENGLISH

First Camp Ånnaboda – en magisk plats mitt i det vilda

Strax utanför Örebro, i Ånnaboda, ute bland trädstammar, stock och sten ligger en modern konferensanläggning – First Camp Ånnaboda. Upplev mötet i den otämjda naturen och låt den inspirera till nya beslut och framtidens framgångar. Vinter som sommar är Kilsbergen en härligt avkopplad mötesplats med skog, vatten och mark i all sin prakt. Välkomna med förfrågan!

Hotell eller stugby
På First Camp Ånnaboda har man två boendealternativ, båda prisvärda och ombonade. Hotellet omfattar 31 rum i två hus – Östra Paviljongen och Gårdshuset – och har sovplats för 55 personer i enkel- och dubbelrum.

I anläggningens charmiga stugby finns 111 sovplatser i 21 stugor, en del med bekvämligheter såsom bastu.. Bo tillsammans och stärk banden med varandra under mötet. Med flera stugupplägg kan konferensgruppen hitta ett boende som passar bra utefter gruppens antal och önskemål.

Mötet i Kilsbergen
Konferenslokalerna på First Camp Ånnaboda är döpta efter skogens varelser och självklart har skogens konung fått äran att ge namn åt den största möteslokalen, Älgen med plats för 120 personer i en ljus och flexibel lokal med naturen utanför fönstret.

En annan bjässe, Björnen, finns här med utrymme för 80 deltagare och är dessutom delbar i två genom ljudisolerad vikvägg. Smart planering ger direkt tillgång till anslutande grupprum för mindre diskussioner under ett större möte.

På hela anläggningen finns 9 möteslokaler för 2-120 personer.

Naturens skafferi öppnar upp sig på First Camp Ånnaboda
Naturens inflytande sträcker sig från hörn till hörn på First Camp Ånnaboda – ända in till kniv och gaffel. I anläggningens restaurang har man stor förkärlek till närområdets producenter. Okonstlat och smakfullt av jordens egna makter är tanken. Och så lite hjälp av fantastiska kockar, såklart.

En mångfald av aktiviteter
Äventyr, lek, inspiration, välmående, ambitiöst … Listan fortsätter. För oavsett vilket syfte företaget har med konferensen, eller vilken typ av aktivitet man önskar, har First Camp Ånnaboda ett bra alternativ. Tillsammans med partners kan man anordna allt från smakprovningar till utförsåkning, matlagning till vilda äventyr, bastu och mycket mer – året runt.

20 min från Örebro
Det är inte långt till naturens konferens! First Camp Ånnaboda ligger placerat ca 20 minuter utanför Örebro med vildmark, golf och flyg inom kort avstånd. Hit kommer man med bil eller kollektivtrafik (tåg till Örebro C, därefter buss) och anläggningen har avtal med både taxi- samt bussbolag för gästande konferensgrupper som vill ha ett mer bekvämt färdsätt.

Bila till konferensen?
För bilande mötesgäster erbjuder First Camp Ånnaboda helt kostnadsfri parkering.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 31
Antal bäddar 170
Största lokal 120
Max restaurang 220
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ånnaboda 320, 71941 Garphyttan
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på First Camp Ånnaboda
Faciliteter på First Camp Ånnaboda

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt First Camp Ånnaboda kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA First Camp Ånnaboda
HOTELLRUM 31
MAX ANTAL BÄDDAR 170
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120