KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

First Hotel Lindö Park

Vallentuna, Stockholms län
English
ENGLISH

First Hotel Lindö ParkEnergi- och glädjerika möten på First Hotel Lindö Park, En av Nordens största golfanläggningar
Familjen Anckarström höll till i området där First Hotel Lindö Park nu står sedan 2011, och som idag blivit en mötesplats av rang.
Till detta konferenshotell i natursköna Vallentuna i norra Stockholm kommer företag för att konferera och givetvis i vissa fall kombinera konferens med golf eller någon annan trevlig aktivitet som sätter lite glimmande guldkant på sammanslutningen. Här finner man en komplett anläggning med personlig service och en hemma- hos- känsla. Lindö anläggningen är en av Nordens största golfanläggningar, med 2 18-hålsbanor samt en korthålsbana med 9 hål.Krydda er konferens med en runda efter konfensdagen.

Våra konferenspaket
Energi och Glädje är ledorden för oss i planeringen och genomförandet av ditt möte. Vi gör det enkelt för dig. Vi erbjuder attraktiva mötespaket med valmöjligheter som tillfredsställer ditt behov med allt ifrån mat till aktiviteter. Totalt har vi sex konferensrum varav fem i huvudbyggnaden - alla ljusa och luftiga med fönster i lokalerna.

Lindö lokalen är vår största lokal med plats för 60 pers i biosittning.På gräsmattan framför restaurangen står vårt event tältet under perioden Maj-Okt, En lite enklare lokal och passar bra för den stora gruppen som inte behöver så mycket faciliteter utan yta, perfekt för utställning/mässa/mingel/fester. Eventtältet är vår största lokal som tar upp till 200 personer med bio-sittning och 120 för lunch och/eller middag. Övriga 5 konferensrummen lämpar sig för grupper från 4 till 25 personer och vår totala konferenskapacitet är 110 personer plus tältet.

Samtliga konferensrum är fullt utrustade med bland annat bredbands-uppkoppling och stora TV-/LCD-skärmar på väggarna som lätt kopplas till er dator, blädderblock och whiteboard, samt i Lindö och Dallokalen även projektor.
Ni har alltid vatten, godis, frukt i lokalen, samt fri tillgång till kaffe och te under dagarna utöver era fikastunder.

Konferenspaket

- Logi: Del i dubbelrum eller enkelrum inkl. frukostbuffé
- Energirik frukostbuffé eller förmiddagsfika vid ankomst
- Tallriks serverad lunch med det bästa av säsongens råvaror, loka/lättöl och kaffe/te på maten
- Glädjerikt eftermiddagsfika
- Trerättersmiddag
Fri transport ToR från Stockholm eller Arlanda (över 20 pers)

Dagkonferenspaket

- Energigivande förmiddagsfika
- Tallriks serverad lunch med det bästa av säsongens råvaror, loka/lättöl och kaffe/te på maten
- Glädjerikt eftermiddagsfika

Boende
66 rum med plats för 132 övernattande gäster står i ljus och ren design på First Hotel Lindö Park. 4 rumskategorier i stora rymliga rum.Skandinavisk smakfullhet präglar rummen och som alla har antingen balkong eller uteterrass, beroende på placering i hotellet och utsikt över golfbanorna.

Måltiderna på First Hotel Lindö Park
Lindö Park Restaurang är belägen i det stora klubbhuset, i direkt anslutning till hotellet.
God hemlagad, närproducerad och näringsriktig mat och dryck samt personlig service får du oavsett om du besöker restaurangen som golfare, konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en god lunch eller middag. Självklart tillgodoser vi alltid våra gästers önskemål om specialkost och våra dryckespaket som kan komplettera er måltid är omsorgsfullt utvalda. Möjlighet finns att byta ut er 3 rättersmiddag som är standard i vårt konferenspaket till kanske en buffé, grill/svensk/medelhavs/italiensk, inget är omöjligt, ni väljer.

Från ditt bord har ni en härlig utsikt över golfbanorna, sommartid och under vintern en avslappnade syn över vyerna. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Möjlighet till förbokningar vid speciella tillfällen är en självklarhet. Fyll på energin i en ljus lokal med plats för 100 personer.

Golf- eller andra aktiviteter på Lindö
Golf känns som det självklara valet för konferensaktivitet på First Hotel Lindö Park, men det finns så mycket mer att erbjuda därtill. Förutom de 2 golfbanorna, finns det året runt en hel rad spännande upptåg att anordna både utomhus och inne, beroende på önskemål. Vi pratar ihop oss och hittar en trevlig aktivitet för just er grupp. Som hotell och konferens gäst hos oss så har ni alltid tillgång till vår härliga relaxavdelning.

Läge
Skönt personligt och intimitet i en egen liten värld där konferensen och mötet hamnar helt i fokus. Vacker natur som väcker inspiration och ändå inte långt ifrån staden. Till Vallentuna tar man sig enklast med bil 25 min eller tåg/buss. 3 mil från Stockholm, 2 mil från Arlanda flygplats

Parkering!
First Hotel Lindö Park erbjuder kostnadsfri parkering på anläggningsområdet! Konferens med Transport!
Fastän vi har stor gratis parkering utanför anläggningen gör vi det ändå enklare för er att komma ut till naturen och konferera i lugnet.
Bokar ni konferens för mer är 20 personer ingår hämtning och lämning av gruppen från Stockholm eller Arlanda.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 66
Antal bäddar 132
Största lokal 200
Max restaurang 90
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Lindövägen 1, 18692 Vallentuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på First Hotel Lindö Park
Faciliteter på First Hotel Lindö Park

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt First Hotel Lindö Park kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA First Hotel Lindö Park
HOTELLRUM 66
MAX ANTAL BÄDDAR 132
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200