KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hôtel Eggers

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Hôtel Eggers – Centralt läge i en historisk byggnad.

I hjärtat av Göteborg ligger detta anrika hotell med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Hôtel Eggers ligger endast 78 steg från Göteborgs centralstation och har ett utmärkt läge för såväl konferenser, affärsresande som turister. Hôtel Eggers är ett av Göteborgs mest anrika hotell och här har drivits hotell sedan 1859. Historien sitter uttryckligen i väggarna.

Ett personligt och trivsamt hotell mitt i Göteborg
Hotellet har ett 70-tal olika och individuellt inredda hotellrum med hög standard. Vissa rum är större och lyxigare, andra lite mindre och intimare. Rummen ligger antingen mot det myllrande folklivet på Drottningtorget eller mot hotellets egen innegård, med en lugn atmosfär mitt i stan. Med äkta mattor på golven samt stuckatur och kristallkronor i taken erbjuder Hôtel Eggers en miljö som verkligen sticker ut.

Konferera i lugn & vacker miljö
Det är lätt att mötas på Hôtel Eggers. Det finns fem konferenslokaler i varierande storlek i en miljö som erbjuder lugn och ro trots sitt centrala läge. Här kan ni kombinera effektiva möten med upplevelser i Göteborg stad. Drottningsalen ligger i markplan och tar emot upp till 60 personer i en ljus lokal med stora valvfönster längs ena väggen. I Clubben kan 30 personer mötas, medan Direktören, Kajutan och Baretten är lite mindre lokaler med plats för 8-12 och som passar ypperligt för till exempel styrelsemöten.

I samtliga lokaler finns projektor, whiteboard och blädderblock, i den största lokalen finns även tillgång till mikrofon. Övrig utrustning kan hyras in. Internet finns i alla lokaler och samtliga gäster har tillgång till trådlöst internet i hela hotellet. Vi ser till att det finns isvatten och frukt tillgängligt för alla konferensdeltagare.

Måltider i unik atmosfär
Eggers Restaurang & Bar är välkänd och har varit det sedan hotellet öppnade. Här bjuds det på en unik atmosfär, ett klassiskt kök med väl tillagad mat av fina råvaror som serveras med personlig service och omtanke. Miljön är som hämtad från ett Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då man använde stadens caféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum. På sommaren erbjuds även en trevlig servering utomhus.

Miljömärkt konferensanläggning
Konferera med gott samvete på Hôtel Eggers! Svanenmärkningen garanterar gott miljöarbete och värnande om naturen.

Kommer du med bil?
Hotellets bilburna gäster har möjlighet att parkera i Östra Nordstans Parkeringshus. Ni erhåller en parkeringsbiljett som används när bilen körs in och ut. Pris: 170 kr per dygn. Vid incheckning går det bra att kort parkera utanför hotellentrén.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 69
Antal bäddar 125
Största lokal 55
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Drottningtorget 2-4, 41103 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hôtel Eggers
Faciliteter på Hôtel Eggers

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hôtel Eggers kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hôtel Eggers
HOTELLRUM 69
MAX ANTAL BÄDDAR 125
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 55