KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Riverton

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Hotel Riverton – Mötesplatsen vid vattnet
Med ett unikt läge vid vattnet i centrala Göteborg erbjuds flexibla ytor för möten, event, konferens eller fest. Närheten till Göteborgs Centralstation, endast 5 min med spårvagn eller buss, gör hotellet till ett perfekt val för boende och konfererande med både helpension eller dagkonferens.
Hotel Riverton lägger stor vikt vid att ge en personlig service och har lokalerna, utrustningen och det tekniska kunnandet för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang efter dina behov och önskemål.

Att bo på Hotel Riverton
Hotel Riverton har 210 rum med 401 bäddar. Dessa är fördelade på hotellrum, sviter, och 6 stycken lägenheter. Vissa rum har utsikt över Göteborgs innerstad och andra mot vattnet som ligger ett stenkast från hotellet. Alla rum är inredda för högsta komfort, med genomtänkt design i alla beståndsdelar. Som konferensgäst sover du alltid gott och vaknar utvilad till dagens möten. När du bor över på Hotel Riverton inkluderas alltid; WiFi, gym och frukostbuffé.

Möteslokaler
Mötesrummen ger en harmonisk känsla och ger utrymme för egen kreativitet. Kongressen är den största lokalen med plats för 250 personer i biosittning. Kongressen är delbar vilket gör den flexibel för olika sorters möten eller evenemang. Totalt har Hotel Riverton 16 lokaler varav 4 stycken mindre grupprum.

Här finns alltid en bemannad konferensreception i anslutning till konferenslobbyn där den trevliga personalen ser till att er konferens flyter smidigt. Behöver du hjälp med det tekniska finns alltid en av Rivertons tekniker nära till hands.


Mat & dryck
Här erbjuds två restauranger för olika tillfällen med ett kök som verkligen fokuserar på kvalitet och goda smaker.
Restaurant ONE kan abonneras för fester eller olika evenemang. Den direkta anslutningen till den största lokalen, Kongressen, gör att restaurangen kan anpassas för större middagar, fest med dansgolv eller julbord. Tillsammans tar Restaurant ONE och Kongressen upp till 400 personer. De kreativa kockarna lagar all mat från grunden i det egna köket och utgår från vad säsongen erbjuder.

På våning 12 hittar du View Skybar & Restaurant. Här serveras en á la carte meny till en underbar utsikt över hamninloppet i Göteborg för upp till 60 gäster. Närheten till havet gör sig även påmind i menyerna där utvalda råvaror från västkusten står i fokus. Köket hämtar inspiration från sin kärlek till den svenska västkusten och kombinerar lokala råvaror med internationella influenser.

Aktiviteter under konferensen på Hotel Riverton
Konferensgrupper på Hotel Riverton har självklart hela Göteborgs stad utanför dörren att upptäcka och utforska. Likväl kan man få strålande och spännande upplevelser innanför hotellets väggar!

Varför välja Hotel Riverton?
Hotel Riverton har allt – läget vid vattnet, stadens puls och inte att förglömma deras familjära service!

Parkering alternativt garage
Hotellet har ett antal garageplatser att tillgå mot en avgift. Det finns även avgiftsbelagda parkeringsplatser mitt emot hotellet.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 210
Antal bäddar 401
Största lokal 250
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stora Badhusgatan 26, 41121 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Riverton
Faciliteter på Hotel Riverton

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Riverton kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Riverton
HOTELLRUM 210
MAX ANTAL BÄDDAR 401
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 250