KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Diplomat

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Konferens på Strandvägen i Stockholm - Hotel Diplomat

Byggnaden som idag inrymmer eleganta Hotel Diplomat har var kronan på toppen av Strandvägen när den byggdes på order av Oscar II under slutet av 1800-talet. Paradgatan har sedan dess blivit en förnäm del av staden, hem åt ambassader och hotell intill vattenkanten vid Nybroviken. Idag står här familjen Malmströms nedärvda stolthet och välkomnar företag till framgångsrika konferenser, mitt i Stockholm!

Skandinavisk vila
130 sovrum står till buds på Hotel Diplomat. Samtliga har fått tydlig skandinavisk stil med ljus och modern inredning och sköna Dux-sängar. Trivsam finess utgör varje söm, varje tröskel, varje gardinstång här. Alla rum har sin egen personlighet, och därför blir varje vistelse här unik.
Vissa rum har fönster ut mot Nybrovikens blanka vattenyta och ger en utsökt utsikt både morgon och kväll.

Perfekt för mindre möten
2017 öppnade Hotel Diplomat upp för helt nya konferensmöjligheter. Tre nyrenoverade lokaler med dagsljus och den senaste tekniken kommer att erbjudas. Låt kreativiteten flöda i de moderna och inspirerande lokalerna mitt på Strandvägen med Nybrovikens vatten alldeles intill. De tre lokalerna lämpar sig för såväl styrelsemöten som privata middagar. Biosittning, styrelsesittning eller mingel – här finns möjligheten att anpassa lokalerna efter era förutsättningar och behov.

När konferensen når modell stor samarbetar man med Strandvägen 7A som ligger vägg i vägg.

Att äta på Hotel Diplomat
I restaurangen på Hotel Diplomat sitter konferensgästerna ned för frukost, lunch och middag, i samklang med en bedårande utsikt över Nybroviken. Menyerna varierar beroende på tid på dagen, men säkert är att samtliga bjuder på högklassiga rätter med smak och dofter så det förslår! Man satsar på högsta kvalitet i alla delar – råvaror, tillagning, upplägg, servering, och måltiden på Hotel Diplomat blir en minnesvärd upplevelse under konferensen som man gärna upprepar.

Man har även brunchmeny samt traditionellt afternoon tea som blir ett välkomnat avbrott i arbetet.

Sval avkoppling
I samband med måltiderna rekommenderar Hotel Diplomat ett besök i cocktailbaren, en av Stockholms äldsta, där ett besök blir en upplevelse i sig – miljö, drink, sällskap minglar samman för att skapa en oförglömlig helhet. För kroppens välbefinnande finns Hotel Diplomat Retreat & Spa med bastu, minibar med läckerheter och möjlighet för bokning av olika behandlingar.

Med ett utmärkt läge i centrala Stockholm är det gångavstånd till Östermalm och Centralstationen, vilket ger god tillgång till hela stadens utbud. Vid kajen går båtar ut i skärgården och en promenad till Djurgården brukar vara ett uppskattat tilltag. Besökare eller permanent invånare spelar ingen roll – här finns alltid något att göra.

Central konferensanläggning
På Strandvägen 7 i Stockholm, intill Nybroviken. Gångavstånd till staden, och bra kommunikationer med buss och spårvagn till alla möjliga hörn. Hit hittar konferensdeltagarna lätt oavsett färdsätt.

Miljöfokus
Hotel Diplomat använder ekologiska produkter inom städ och är certifierat enligt ISO.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 130
Antal bäddar 243
Största lokal 80
Max restaurang 70
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Strandvägen 7C, 11456 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Diplomat
Faciliteter på Hotel Diplomat

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Diplomat kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Diplomat
HOTELLRUM 130
MAX ANTAL BÄDDAR 243
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 80