KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Opera

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Hotel Opera erbjuder er en modern miljö och ändamålsenligt inredda konferenslokaler i Göteborg. Vi skapar förutsättningar för ett lyckat möte, oavsett mötets karaktär. Alla våra lokaler är utrustade med projektorer, vi har även en videokonferens att tillgå i huset.

Vi erbjuder konferenslösningar för hel- eller halvdagsarrangemang. I våra paket ingår kaffe, lunch och middagar, samt någon form av avslutande aktivitet allt efter sällskapets önskemål.
Hotel Opera är ditt affärshotell som skapar helhetslösningar och kombinerar effektiva arbetspass med avkopplande gemenskap. Kontakta vår konferensavdelning direkt för mer information om hur vi skapar perfekta förutsättningar för er konferens.


Logi på Hotel Opera
Med hela 198 rum kan Grand Hotel Opera ge sängplats åt 350 sovande gäster. Rummen här har allt man kan förvänta sig av ett cityhotell och är inredda i smakfulla ljusa och rena färger. Ett flertal kategorier i pris och stil gör valet enkelt för mötesplanerarna.

När arbetet kallar…
4 konferenslokaler och 1 mindre grupprum finns på den här anläggningen. Det gör att konferensen känns intim och personlig, och att företaget slipper trängas med andra. Störst av alla är Aida, en lokal med plats för 65 personer i biosittning, och som även kan bli ommöblerad för att passa andra sittningar. I Tosca får 30 personer sitta, och för den mindre grupper finns Carmen, max 12 deltagare, och grupprummet med plats för upp till 8 personer. Vårt nytillskott är lokal Aniara som tar upp till 6 personer styrelsesittning.

Ingår: Block, pennor, bordsvatten, fruktkorg Teknik: Dataprojektor, whiteboard, blädderblock, filmduk. Teknik för videokonferens tillgänglig mot en avgift. Trådlöst internet: Ja

Brasserie Opera bjuder till bords
Serverar frukost, Lunch och middag. börja dagen med att njuta av vår härliga frukostbuffé. Till lunch kan du välja mellan dagens kött och fisk samt veckans vegetariska eller sallad. Vi har även vår trevliga smörrebrödsbuffé som endast serveras under lunchen.
Kvällsservering i restaurangen är öppet tisdag - lördag. Vid beställning över 20 personer öppnar vi självklart upp även söndagar och måndagar.
Njut av alla konferensmåltider i en avkopplande miljö.

Wellness och Gym
Hotel Opera ger dig alla möjligheter att hålla både kropp och själ i trim. På hotellet hittar du vårt modernt utrustade wellnesscenter med möjlighet till träning och avkoppling. I fräscha och moderna lokaler hittar du pool, bastu, ångbad, avkylningspool, fotbad och solarium.

Perfekt läge - nära till allt
Med innerstadens bästa läge, precis vid Drottningtorget mitt i Göteborg finner ni Hotel Opera. Bara ett stenkast bort hittar du även shoppingstråken i Nordstan och de mysiga kvarteren i centrala Göteborg.Med direkt anslutning till Centralen, Nils Ericsonsterminalen och P-hus Nordstan.

Parkering vid hotellet
Vi rekommenderar P-hus Nordstan säljer dygnsbiljetter till rabatterat pris i receptionen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 198
Antal bäddar 350
Största lokal 65
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Nils Ericsonsgatan 23, 411 03 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Opera
Faciliteter på Hotel Opera

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Opera kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Opera
HOTELLRUM 198
MAX ANTAL BÄDDAR 350
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 65