KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Rival

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Redan 1937 öppnade föregångaren till vad som nu är Hotel Rival på Mariatorget. Då var det endast biograf som gällde men idag, tack vare ägaren Benny Andersson, har den ödmjuka filmsalongen tagit ett rejält kliv framåt och stoltserar med ett ståtligt boutique hotell framför ett av Stockholms vackra parker mitt i stadskärnan på Södermalm. Här ligger fokus på valmöjlighet och särpräglad karaktär och byggnaden hyser inte bara hotell och Salong utan även bistro, café, konferens och barer.
Vi vill att alla som varit på Rival skall längta tillbaka!

Logi
När målen är höga och kräver mer än en dags arbete kan man se fram emot nattens vila på Hotel Rival. Här sjunker man ned i sängar med lakan av exklusiv egyptisk bomull och så kan välja kudde från hotellets egen kuddmeny. Rival har 99 unikt inredda rum i spännande design och kreativa färgkombinationer. Inget rum är det andra likt på Rival och inredningen är precis så unik som hotellet i sig.

Lokaler
Här sammanstrålar små och stora grupper och allt däremellan. Med 4 konferensrum lämpar sig Hotel Rival för de flesta sammankomster. Och det tar inte ens slut här: Rivals foajéer är perfekt för spektakulära event med utställningar eller bara mingel. Här finns plats för alla sorters event som ber om en iögonfallande och minnesvärd omgivning.

Mat & dryck
När sedan arbetet får stå till sidan finns gott om annat att bli imponerad av på Rival – inte minst maten. Man serverar gärna rätter med ekologiska och lokalproducerade råvaror och håller lika hög klass på den välkomponerade menyn som serveringsupplägg. Vad som än får det att vattnas i munnen, vare sig det är bistroplock, smarriga bakade godsaker, hälsosam GI-frukost eller en dignande middag så har Rival något enastående för alla smaker. Personalen välkomnar såklart även egna förslag och sätter gärna ihop specialsydda lösningar till grupper.

Aktiviteter
Förutom allt i centrala Stockholm som läget vid Mariatorget ger direkt access till, så har Rival en hel del in-house att bjuda på. Vad sägs om Playstation 3, Singstar, filmer till utlåning eller kanske brädspel som pausunderhållning under konferensen? Annars finns såklart hela Södermalm inom gångavstånd med shopping, caféer och andra nöjen.

Läge
Hotel Rival är beläget vid sidan av Mariatorget på söder i Stockholm och ger snabb tillgång till hela storstadens utbud. Parken utanför hotellet är ett mysigt grönområde för soliga dagar, och annars finns populära Södermalm med många fina gator och gränder att ströva omkring på. Närliggande tunnelbana samt pendeltåg gör det även enkelt och smidigt att ta sig varthän i staden man så önskar.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 96
Antal bäddar 150
Största lokal 48
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Mariatorget 3, 11891 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Rival
Faciliteter på Hotel Rival

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Rival kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Rival
HOTELLRUM 96
MAX ANTAL BÄDDAR 150
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 48