KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

ProfilHotels Hotel Savoy Jönköping

Jönköping, Jönköpings län
Vi ser fram emot att välkomna våra gäster mer än en gång...

Med ett centralt läge ligger Hotel Savoy Jönköping , ett bekvämt designhotell med hög personlig service och inspirerande miljö för avkoppling eller nöje.

Logi
Hotellet är utformat för den moderna resenärens behov. Alla hotellets 90 rum är inredda med stor omtanke i val av inredning och färg och form, allt för att du som gäst ska få en så bekväm vistelse som möjligt, och trivas även på ditt rum. Detta gäller enkelrum såväl som hotellets generösa sviter. Alla rum har Carpe Diem säng med två kuddar, regndusch, minibar, hantlar, mörkläggning, trådlöst internet, vattenkokare och en ramlösa vid ankomst.

Lokaler
3 lokaler och 2 grupprum utformade för produktiva och inspirerande möten, samlade på ett plan med en liten lounge utanför. Alla lokaler har dagsljus, projektor, högtalare och bra klimatanläggning.

Största lokalen Vind rymmer 70 deltagare men kan utökas till 100 deltagare när den slås samman med lokal Vatten. Med namn som Eld, Vatten och Vind låter man naturens krafter vara med och influera till strategiska och smarta beslut.

Sofiehof Underjord är en unik lokal för produktvisning, föredrag och kick-off! I den privata loungen finns bar och i lokalen finns scen och teknik som klarar av konserter mm!

2014 förbättrades konferensmiljön genom en ny klimatanläggning och uppgraderad teknik plus WiFi. Funktionella konferensrum med dagsljus, högtalare och projektor bidrar till effektiva möten. Ytterligare en unik och ombonad lokal för kick-off, föredrag och produktvisning med scen och egen bar/lobby.

Mat & dryck
Gäster som lämnar Hotel Savoy Jönköping påtalar ofta den goda maten. Sofiehof är hotellets informella brasserie i elegant inramning – är en krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och varje plånbok. Här trivs hotellgäster, nykära par och partysugna bargäster tillsammans med representationsgäster.
Här dukas frukostbuffén och konferensfika fram. Lunch och kvällservering.

Aktiviteter
Jönköping är staden med många ansikten. Vacker vattenrand och skog, eller stadsliv med spännande event – här finns hela spektrumet representerat. Ta med kollegorna ut i naturen och känn friska luften blåsa rent i själen eller ta pulsen på stadens hjärta med restauranger och turistattraktioner. Savoy själva kan erbjuda provning av till exempel vin, glögg och champagne och hjälper mer än gärna till att sätta samman en helhetslösning som passar den enskilda gruppens behov.

Läge
Hotell Savoys läge i Jönköping är centralt, ca 5 minuters promenad från stationen där både buss och tåg kommer in.
Geografiskt sett är Jönköping ett förträffligt val: det är en naturlig knytpunkt i Sveriges avlånga land och lätt att ta sig till med tåg och bil. Detta gör att kollegor kan sammansluta från olika håll utan problem.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 90
Antal bäddar 158
Största lokal 80
Max restaurang 110
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Brunnsgatan 13-15, 55317 Jönköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på ProfilHotels Hotel Savoy Jönköping
Faciliteter på ProfilHotels Hotel Savoy Jönköping

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt ProfilHotels Hotel Savoy Jönköping kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA ProfilHotels Hotel Savoy Jönköping
HOTELLRUM 90
MAX ANTAL BÄDDAR 158
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 80
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE