KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Högland

Nässjö, Jönköpings län
English
ENGLISH

Hotell Högland – fyrstjärnigt hotell på Småländska Höglandet med något för alla!

Järnvägsknuten Nässjö är tveklöst en plats för möten. Söker man en konferens att trivas på, då ska man åka till Hotell Högland! Låt företaget slå rot för sammanslutningen i en varm och ombonad miljö med modern inredning av hög klass. Med småstadens charm och centralortens bekvämlighet får en konferens på denna anläggning det bästa av det mesta och utmärkta förutsättningar!

Att bo på Hotell Högland
Kreativ möblering och stämningsfull belysning skapar en värmande atmosfär i Hotell Höglands gästrum. 108 rum med 187 bäddar är inredda till sista sytråd med omtänksamheten som ledljus och övernattande konferensgäster ska med all säkerhet finna all ro och vila de behöver i dessa utrymmen. Alla gästrum är renoverade 2013.
Sängarna i enkelrummen är 200 X 90 cm. I övriga rum är sängarna 200 X 105 cm.

Flexibla lokaler
Att ingen konferens är sig lik, det har man snappat upp på Hotell Högland. Därför pysslar man noggrant ihop varje enskild konferens från bokning till slut. En personlig och anpassad mötesplanering sker för att varje detalj ska bli precis så bra som den kan bli.
9 lokaler och 6 grupprum finns på Hotell Högland. Det är verkligen högt i klass med största möteslokalen Festsalen, plats för 300 personer i biosittning, med prydliga uppradade bord och stolar för en organiserad, planerad, proffsig mötesplats. Denna lokal är delbar i två och kan ge rum åt två grupper om 150 personer var vid behov. Gott om plats, med andra ord!

Förnäma måltider
Maten har en hjärtenära roll på Hotell Högland. I köket här skramlar kastrullerna allt som oftast och högklassiga rätter med fina ingredienser står på menyn. Kalv, Angus, Caesar och Gorgonzola är några av de vänner som minglar tillsammans med kockarnas kunniga kokkonster för konferensgästernas gastronomiska njutning.

Bred aktivitetslista
Närmast i tanken för en konferensaktivitet ligger nog Hotell Höglands fullvärdiga spa, där mötesdeltagarna kan belönas med en avkopplande stund när arbetet är över.

Att röra på kroppen är ju annars ett populärt tilltag och här finns flera möjligheter till det. Promenadspår, träningslokal, boule, fiske, golf eller yoga är bara några alternativ som står till buds. Med det centrala läget finns självfallet även Nässjös innerstad att utforska för besökare.

Centralt i Nässjö
Bra läge mellan Stockholm och Göteborg gör Nässjö och Hotell Högland till en lämplig konferensanläggning för många olika företag. 50 meter från Centralstationen gör även att anläggningen blir lättillgänglig för inkommande deltagare.

Parkeringsmöjligheter
Fri parkering vid anläggningen!FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 108
Antal bäddar 187
Största lokal 350
Max restaurang 450
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Esplanaden 4, 57123 Nässjö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Högland
Faciliteter på Hotell Högland

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Högland kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Högland
HOTELLRUM 108
MAX ANTAL BÄDDAR 187
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 350