|
|
Antal rum | 23 |
Antal bäddar | 46 |
Största lokal | 50 |
Max restaurang | 70 |
Handikappvänligt | Ja |
Miljömärkt | Nej |
Spa | Nej |
|
|
Bastu |
Biljard |
Matlagnings aktiviteter |
|
|
Bastu |
Pool Inomhus (ej bubbel) |
Fri parkering |
Bar / Pub |
Internet i alla lokaler |
Sällskapsutrymmen |
Relaxavdelning |
Handikappvänligt |
Husdjur tillåtna |
Allergisanerade rum |
Spa "äkta" |
Massage |
Konferensaktiviteter |
Teambuilding |
Tysta rum |
Spabehandlingar |
Uteservering/ veranda |
Biljard |
Kabeltv |
Dryckesprovningar |
Hårtork på rummet |
Kollektivavtal |
Egen parkering |
|
|
|
Karlaby Kro - Österlen, Skåne
Konferens A la Carte?
På Karlaby är ingenting standardiserat - Ni väljer hur ni vill ha det. Konferenser med allt inkluderat eller ett avskilt styrelsemöte där ni vill ha ett möte på eftermiddagen, beställa middag från vår a´ la carte meny, sova i generösa hörnrum och avsluta med frukost.
Alltid tillgång till Orangeriet med pool, relax, bastu och möjlighet till spa-behandlingar.
Karlaby Kro - litet och personligt och funktionellt mitt på Österlen
| | |
|
 | Få hjälp via telefon |
040-23 12 12 |
Ring för kostnadsfri bokningshjälp |
| |
| | |
|
|
 | KONTURS KUNDRATING |
|
Detaljerad kundrating avseende Karlaby Kro:
Om konferenslokalerna |
1) | Vad tyckte du om ljuset i konferenslokalen/lokalerna? | | 4,3 |
2) | Vad tyckte du om luften i lokalen/lokalerna? | | 4,0 |
3) | Vad tyckte du om tekniken i lokalen/lokalerna? | | 4,0 |
Om logirummen |
4) | Vad tyckte du om logirummet? | | 5,0 |
5) | Vad tyckte du om dusch och toalettutrymmet i ditt logirum? | | 4,8 |
6) | Vad tyckte du om städningen i logirummet? | | 4,8 |
7) | Vad tyckte du som sängen? | | 4,9 |
Om restaurang och kök |
8) | Hur skulle du vilja klassificera "köket"? | | 4,5 |
9) | Hur behandlades era särskilda önskemål för exempelvis allergiker? | | 4,8 |
Om servicen |
10) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande i samband med planeringen före konferensen? | | 4,8 |
11) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande vid ankomst? | | 4,7 |
12) | Hur uppfattade du servicen i matsalen? | | 4,7 |
13) | Hur uppfattade du servicen i och kring konferenslokalen/lokalerna (utrustning, teknik etc)? | | 4,2 |
Om helheten/prisvärdheten |
14) | Helheten - prisvärdheten Hur bedömer du, med hänsyn tagen till priset, anläggningen som helhet på en skala där 5 är mycket bra och 1 dåligt? | | 4,5 |
15) | Hur bedömer du anläggningens standard på en skala där 5 är högsta standard och 1 lägsta standard | | 4,6 |
|