KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Knistad Herrgård

Skövde, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Knistad Herrgård – njutfulla konferenser!

I Skövde finner man en av Sveriges främsta golfanläggningar – Knistad Herrgård. Här samlas årligen entusiaster med klubborna i högsta hugg i jakten på hole-in-ones och sänkta handikapp. Men det är inte allt Knistad har att erbjuda. Det är även en strålande konferensanläggning i en skön och lugn miljö där allt fokus hamnar er som gäst och mötet. Och en och annan aktivitet.

Bo under konferensen
I våra olika flyglar finns 79 hotellrum, både dubbel och enkelrum. Dessa är ombonade och inredda i herrgårdsstil med en känsla av att komma ut på landet med naturen och golfbanan utanför fönstret.

Att mötas i Skövde
Själva mötet på Knistad Herrgård äger rum i något av anläggningens 10 lokaler, beroende på sällskapets storlek. Lokalerna har kapacitet för möten mellan 2-300 deltagare. Vi pratar om era behov i lokalen för att tillmötesgå gruppens önskemål och behov. Varför inte ha konferens ute i det gröna eller sitta mjukt i vår festvåning?

Vi lagar mat från grunden
En måltid på Knistad Herrgård är tillredd med kärlek på råvaror från närområdet. Ambition och matkärlek präglar menyns innehåll. Menyn varierar efter säsong, vad skog och mark har att erbjuda. Örter och grönt kommer i viss mån från egna odlingar och vilt skjut av Knistads eget jaktlag.

Knistads konferensaktiviteter
Som den välansedda golfanläggning den är kan Knistad Herrgård ge ypperliga möjligheter för bra spel under mötesperioden. Team-building i Göstas loge, matlagning, dryckes-provningar eller lerduveskytte är bara några av de många möjligheter som står till buds på Knistad!

Mellan Stockholm och Göteborg
Med en timme till Göteborg och två timmar till Stockholm med tåget så är Skövde ett attraktivt val för många företag i södra halvan av Sverige, men även norröver. Eller möts på mitten. Knistad ligger endast 10 min från stationen. Ut ur staden till naturen, den friska luften och rofyllda nejder – allt går i samklang för att skapa en harmonisk miljö för konferensen.

Parkera utan kostnad på Knistad
Om företaget väljer att bila till Knistad Herrgård så är parkeringen fri och finns gott om. Elbilsladdare finns givetvis att tillgå.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 79
Antal bäddar 160
Största lokal 350
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
, 54192 Skövde
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Knistad Herrgård
Faciliteter på Knistad Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Knistad Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Knistad Herrgård
HOTELLRUM 79
MAX ANTAL BÄDDAR 160
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 350