KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Göteborg, Västra Götalands län
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger mitt i hjärtat av Göteborg, endast ett stenkast från Centralstationen. Här har du allt utanför dörren i form av shopping, kommunikationer och nöjen. En fantastisk rymd möter gästerna när man stiger innanför dörren. I hotellets atriumlobby finns många ytor att arbeta och mötas på.

En stor konferensavdelning med hela 16 flexibla mötesrum utgör en väsentlig del av hotellet. Här passar såväl det lilla intima mötet till stora produktlanseringar in. Nyrenoverade lokaler och modern teknik gör det enkelt att mötas här. Hotellets populära bankettsal har en kapacitet på upp till 500 sittande gäster och en elegant inredning med sina många kristallkronor. Professionell personal finns alltid till hands för att se till att ert möte flyter smidigt från början till slut. Här finns alla möjligheter till att skapa förstklassiga möten och evenemang.

Hagabadet spa & yogastudio hittar du på hotellet. En bubblande livsstilsoas som erbjuder ett femtiotal yoga klasser i veckan tillsammans med ett komplett spa och behandlingar. ”Möten med energi” är en del av hotellets möteskoncept för att lyfta konferens med kreativ energi. Boka in en avslappnade yoga eller ett välgörande spa.

LOGI
Radisson Blu Scandinavia Hotel har 355 rum varav 38 sviter. Samtliga rum är renoverade 2017-2018 och går i tre olika stilar: Vogue, Vivid och Vintage. Här möts du av genomgående fina material med nordisk möbeldesign och lokal fotokonst. Bekvämligheter såsom gratis Wi-Fi, 24 timmars rumsservice, värdeskåp, minibar, vattenkokare, strykjärn och strykbräda är standard. I hotellets Business Class-rum och Sviter har du det där lilla extra såsom Nespresso® kaffemaskin, morgonrock, tofflor.

I samtliga rumskategorier ingår tillträde till ett fullt utrustat gym och yoga klasser (förbokning krävs). Bokar du en svit har du är även fri spaentré.

LOKALER
Håll ditt nästa möte i någon av hotellets 16 lokaler, med ytor på 27-410 m². Alla lokaler har gratis Wi-Fi, projektor, duk, whiteboard, blädderblock, penna, papper och vatten till alla deltagare. Hotellets 3D plan ger en detaljerad bild av alla mötesrum och finns på hotellets hemsida.

Bankettsalen är hotellets största lokal med en totalyta på hela 410 m². Här finns kapacitet för 500 personer i biosittning och 1000 stående. Den stora, öppna ytan gör lokalen mycket flexibel och lämplig för produktlanseringar, mässor och privata tillställningar. Denna vackra lokal med sina kristallkronor kan dessutom enkelt delas upp i 3 mindre delar som respektive rymmer 110/140/110 personer.

Juvelen i kronan ”Kungasviten” är hotellets största svit med flera rum, kök och toaletter. Denna kan du boka för mindre möten och mingel.

På Radisson Blu förstår vi hur viktigt det är med mötesplanering och att ha rätt möteslokaler, faciliteter och service. Därför har vi skapat Experience Meetings, ett koncept som samordnar allt som behövs för ditt möte. Experience Meetings by Radisson Blu har utvecklats av professionella mötesexperter och finslipats under vår fleråriga erfarenhet av att hålla alla typer av möten och evenemang. Konceptet kombinerar förstklassiga produkter och tjänster för att säkerställa att dina möten alltid blir lyckade. Radisson Blu har lösningen – oavsett om du planerar ett litet möte för 5 deltagare, en workshop för 50 personer eller en middag i världsklass för 2 000 gäster.

MAT & DRYCK
Radisson Blu Scandinavia Hotel kan affärsresenärer, konferensgäster och göteborgare mötas i en familjär och internationell restaurangmiljö. Mitt i hotellets luftiga atriumgård ligger restaurang & bar som bjuder in till en stor lunchbuffé under veckan, en läcker trerätters middag på kvällar och helger eller en god cocktail i baren.

AKTIVITETER
Hagabadet Spa & Yogastudio på Radisson Blu Scandinavia Hotel erbjuder yoga i alla former, ångande bad, transforming water, fotbad, bastu, välgörande massage och skön avkoppling. Här får du en unik spaupplevelse i en historisk miljö med mystik och magi i varje steg du tar. Mitt i storstadens brus finns denna bubblande livsstilsoas. En plats för alla sinnen där du kan hitta din balans, hämta nya krafter och bara varva ner.

Möten med energi. Kombinera konferensen med yoga eller spa för ett energigivande avbrott.

Gym med utrustning från Techogyms premiumserie Artis håller öppet dygnet runt för alla gäster som bor på hotellet.

Gym och yoga är gratis för alla hotellgäster. Bokar du i en svit har du dessutom fri spaentré. Alla gäster får rabatt på inträdet till spaavdelningen. För att nyttja spa och yogaklasser behöver du boka tid.

#BluRoutes är träningsspår för löpning och promenader som börjar och slutar vid hotellet. De är utformade för att hjälpa dig att hålla igång din träning när du bor på Radisson Blu. Tala med receptionen för mer information. Trädgårdsföreningens stora park ligger granne med hotellet för härliga promenader.

LÄGE
Ett mer centralt läge än hotellets får man leta efter. Ett stenkast från Centralstationen med sina alla kommunikationer, Nordstan, NK och nöje utanför dörren och med endast 20 minuter till Landvetter flygplats gör det enkelt att mötas och bo här.

ÖVRIGT
Hotellet har ett bevakat garage med parkeringsservice (avgiftsbelagd). Här finns också laddningsstationer för elbil tillsammans med Tesla Destination Chargers. Att ta ansvar för miljön och det lokala samhället har i många år varit en viktig del av Radisson Blus breda engagemang för en hållbar utveckling. Hotellet är Green Key och Safehotels-certifierat.


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 355
Antal bäddar 910
Största lokal 500
Max restaurang 550
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Södra Hamngatan 59, 40124 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Scandinavia Hotel
Faciliteter på Radisson Blu Scandinavia Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Scandinavia Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Radisson Blu Scandinavia Hotel
HOTELLRUM 355
MAX ANTAL BÄDDAR 910
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 500
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE