KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Ronnums Herrgård

Vänersborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Ronnums Herrgård – herrgårdskonferensen i närheten av Vänern

Blickar man tillbaka i denna anläggnings historia finner man att Ronnum Herrgård faktiskt räddat livet på en tidigare ägare! Genom att ge upp herrgården besparade Bengt Svenske sitt liv gentemot kungens avrättningsorder. Det var i slutet på 1500-talet det. Nu är Ronnums Herrgård en livlig plats dit företag kommer för att utföra effektiva och trivsamma konferenser i en härligt naturlig miljö i närheten av Vänern. Välkomna!

boende
60 rum i tre kategorier ger plats åt 110 övernattande gäster på Ronnums Herrgård. Standardrummen ligger i den gula huvudbyggnaden och sträcker sig på ca 20 kvadratmeter. Dessa är inredda i modern stil med kaklade badrum och trägolv. I de andra två kategorierna har man skapat en historiskt klingande interiör med gammaldags mönster och dekordetaljer. Dessa sistnämnda ligger i flyglar och separat plats på anläggningen.

Mötet på Ronnums Herrgård
Känslan av historiska slag går sig stark i Ronnums Herrgårds 8 möteslokaler. Smaka bara på några av namnen! Ättestupan (med plats för 90 personer), von Triers (80 deltagare), Lloyds kammare (30 mötesdeltagare), och Odens gemak (12 personer). Herrgårdskänsla och miljö är bevarat genom varsam renovering men med den senaste tekniken i ljusa och fräscha lokaler och möblering.

Välrenommerat kök i herrgårdsklass
Ronnums Herrgård är speciellt renommerad för sin mat. Här skapar köksmästaren menyer med inspiration från såväl traditionell svensk husmanskost som det internationella köket. Råvaror och säsong påverkar menyernas innehåll som förnyas regelbundet. Herrgården erbjuder olika miljöer beroende på vilken inriktning du önskar på din måltid. Grillkällaren med den rustika miljön, festvåningen för den eleganta middagen och Fru Ebbas matsal, restaurang öppen veckans alla dagar.

Aktiviteter under konferensen på Ronnums Herrgård
Området kring Ronnums Herrgård på Vargön ger möjligheter till spännande och upplevelserika konferensaktiviteter. Dra ut på älgsafari och se Sveriges skogars konung på nära håll! Njut av en lugn stund i relaxavdelningen med träning, bastu, och bubbelpool. Eller dra fördel av konferensanläggningens avtalspartners inom golfvärlden och slå ut på en fin bana i närområdet. Missa inte heller möjligheten att uppleva en finsmakande dryckesprovning med olika upplägg på anläggningen!

Vargön några minuter från Trollhättans city
Det tar en timme från Göteborg och från Trollhättan/Vänersborgs flygplats är det bara 5 km till Ronnums Herrgård. Hit kommer företaget snabbt och enkelt, men får njuta av lugn och ro i naturens stilla vagga under konferensen.

Parkera fritt vid herrgården
Ronnums Herrgård erbjuder kostnadsfri parkering vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 60
Antal bäddar 110
Största lokal 90
Max restaurang 110
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Parkvägen 18, 46830 Vänersborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Ronnums Herrgård
Faciliteter på Ronnums Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Ronnums Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Ronnums Herrgård
HOTELLRUM 60
MAX ANTAL BÄDDAR 110
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90