KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Scandinavian XPO

,
English
ENGLISH

SCANDINAVIAN XPO - Nordens närmaste mötesplats

Scandinavian XPO är en mötes- och evenemangsarena ett fåtal minuter från Stockholm Arlanda Airport. En lättillgänglig arena mitt emellan Stockholm och Uppsala. I närheten finns ett brett utbud av boende och service, samt mat och dryck i världsklass!

Vi har stora, flexibla evenemangs- och mässhallar, funktionella möteslokaler och konferensrum där arrangörer kan skapa stora möten med fantastiska helhetsupplevelser. Oavsett om det är välbesökta mässor, smakrika galamiddagar, inspirerande konferenser eller kreativa kongresser. Vår anläggning är omsorgsfullt planerad för både besökare, utställare och arrangörer.

NORDENS FLEXIBLASTE MÖTESPLATS
Scandinavian XPO är en multiarena på 20 000 kvadratmeter med en kapacitet för upp till 8400 gäster. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi stora möjligheter till ett minnesvärt arrangemang. Oavsett om det är för 300 gäster eller fler. Flera dagars evenemang eller för en dag eller kväll.

HITTA HIT
Till Scandinavian XPO kommer besökare från hela Skandinavien inom en timme.
Närheten, infrastrukturen och tillgängligheten samt teknik, hotell och service gör vår plats helt unik. Scandinavian XPO ligger 20 min från Stockholm och Uppsala.

VÅR ANLÄGGNING
Scandinavian XPO består av tre stora mässhallar, flertalet konferensrum och entréhallar, vilket gör att vi kan hyra ut hela anläggningen för större evenemang, men även dela in vår anläggning i flera mindre arrangemang.

Mat och dryck
Vi är välkända för maten som vi serverar under våra evenemang. Vår samarbetspartner Great Event Catering skapar tillsammans med arrangörer en skräddarsydd gastronomisk helhetsupplevelse utöver det vanliga. De maximerar leveransen utifrån ert syfte, förutsättningar och förväntningar. De har stor erfarenhet av att skapa mat- och dryckesupplevelser på högsta nivå till allt från medelstora möten, välbesökta mässor till riktigt stora galamiddagar.

BOENDE
I samma byggnad som Scandinavian XPO finns Strawberry-hotellet Quality Hotel Arlanda XPO och longstay-boendet Stockholm Hotel Apartments. Någon minuts promenad bort finns även Scandic Arlandastad. Det innebär 1 400 hotellrum i vår direkta närhet.

AKTIVITETER
Scandinavian XPO är den perfekta platsen för att kombinera konferenser, mässor eller möten med en aktiv paus. Passa på att spela golf på golfbanan Arlandastad Golf, testköra bilar på den närliggande Test Track 1 eller köra terräng på Test Track Terrain. Du kan även boka in dig för att prova jaktbiografen hos Widforss, träna på träningskedjan We:s gym och Crossfit, besöka det lokala bryggeriet Sigtuna Brygghus eller varför inte besöka Sveriges äldsta stad Sigtuna.
I närområdet finns stora möjligheter till olika former av aktiviteter.

Välkommen till Nordens närmaste mötesplats - Scandinavian XPO!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 1400
Antal bäddar 2000
Största lokal 4000
Max restaurang 2000
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Cederströms slinga 3, 195 61
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Scandinavian XPO
Faciliteter på Scandinavian XPO

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Scandinavian XPO kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Scandinavian XPO
HOTELLRUM 1400
MAX ANTAL BÄDDAR 2000
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 4000