KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Skeviks Gård

Gustavsberg, Stockholms län
English
ENGLISH

Med närhet till hav och natur är hotell– och konferensanläggningen Skeviks Gård en inspirerande plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten och rekreation. Den vackra skärgårdsmiljön ger arbetsro och inspiration.

Runt gården öppnar sig natur och terräng som är gjorda för att sätta din kropp i rörelse. Alla skogsstigar, motionsspår, ängar och havsvikar är idealiska för allt från fridfulla promenader till mjölksyreframkallande PT-pass. I denna miljö kan de också erbjuda både gym och träningsredskap både utomhus och inomhus. Efter ditt träningspass kan du koppla av i relaxen, i någon av badtunnorna eller i bastun med svalkande bad i havet.

Skeviks Gård bedriver också lantbruk med egen grönsaksodling och egna djur med grisar, höns och bin. Under sommarhalvåret betar ibland också kor och lamm på deras marker. Tillsammans med andra lokala matproducenter i skärgården lagas mat på råvaror som inte bara är lokala, utan också nyttiga, smakrika och näringsrika.

Det är på Skeviks Gård det börjar. Det är här du sår fröet till ett nytt(igare) liv.

Logi
Skeviks Gård erbjuder 62 hotellrum med totalt 91 bäddar.
Samtliga rum ligger i våra tre olika flyglar samt i två fristående stugor.

På övre plan har varje logi-flygel har en liten lobby som alla gäster välkomnas!
Här finns träningsredskap så som hantlar, yogamattor, balansplattor, träningsband och kettlebells som alla gäster är välkomna att låna för träning ute eller inne!
Här finner ni också strykjärn & strykbräda.

Rummen ligger lugnt och harmoniskt med naturen som närmsta granne för konferensdeltagarna, weekendgäster och festsällskap. Men också du som enbart söker ett hotellrum för natten finner här ett avkopplande boende nära både stad och skärgård.

Rummen är ljusa och modernt utrustade med dusch, LCD-TV, skrivbord, hårtork samt Wi-Fi.
Några är renoverade våren 2016 och sommaren 2019, övriga renoverades 2008.
Alla rummen är rökfria.

Lokaler
Det finns lokaler för alla typer av möten och grupper. Sjöstugan som är den största lokalen kan möbleras för upp till 90 personer. Lokalerna är väl anpassade för inspirerande möten och utbildningar, men har också charmen kvar från Skevik Gårds historia.

Här finner du allt från vackra gamla kakelugnar till modern teknik & ett av konferenshusen Munkstugan, härstammar från 1600-talet och räknas som Gustavsbergs äldsta bevarade hus.

Vissa lokaler ligger i egna hus och andra i huvudbyggnaden, med närhet till reception och restaurang. Gemensamt för alla lokaler är charm, närhet till natur, vacker utsikt och inspirerande.

Mat & dryck
Skevik Gårds matlagning beskrivs gärna som innovativ, baserad på klassisk grund och tillagad med kärlek och passion.
Köksmästaren tillsammans med kollegor tillagar allt från vällagade och varierade konferensmåltider till eleganta gourmetmiddagar främst på både egna och lokala råvaror. På Skeviks Gård bedrivs ett eget lantbruk som förser köket med en mängd bra och, som de kallar det, ”härproducerade” råvaror.
I det stora grönsakslandet om ca 700 kvm så odlas det egna grönsaker, rotfrukter, örter, bär och frukter.

Skeviks Gård har också egna djur som bin, grisar och höns. Under sommarhalvåret finns också ibland kor och får betandes på gården. Många av djuren är svenska lantrasdjur som syftar till att bevara dessa sorter och dess mångfald. Djuren mår riktigt bra under hela sin livstid och är året runt frigående både ute och inne – allt efter vad de själva önskar.

Förutom att deras egna lantbruk förser dem med råvaror som både kött, honung, ägg och grönsaker så har de också ett nära samarbete med lokala råvaru- och matproducenter. Det är allt från bland annat rapsolja, sparris, must, sylter och öl och även kött. Vissa råvaror som de önskar servera går inte att få tag på lokalt eller ens i Sverige. I detta fall väljer de i första hand ekologiska råvaror utefter säsong och varor som behöver transporteras så kort som möjligt.

På detta sätt säkerställer Skeviks Gård att de har både här- och närproducerade råvaror med hög kvalitet och som både är smakrika, näringsrika och har en mycket låg negativ miljöpåverkan. De tillagar givetvis även bra mat för allergiker, vegetarianer eller personer med andra särskilda behov.

Aktiviteter
Skärgårdsläget och stora grönområden omkring gården ger goda möjligheter för roliga konferensaktiviteter. De kan erbjuda dig träning året om! Ett Utegym finns nere vid vattnet i Skeviken. Där finns också Härbret där du finner deras fina Innegym, utrustat med konditionsmaskiner, vikter, yogamattor mm. Vill ni göra en gemensam aktivitet så kan ni spela boule, brännboll och fotboll. Det finns en fin och grön promenad/löp-slinga runt hela gården. Ni kan även boka bastun och ta ett dopp i Skeviken! För den som söker mer spänning så testa Position Okänd eller varför inte en utflykt med havskajak.
Vill ni ha en mer rofylld aktivitet - boka deras härliga vedeldade badtunnor som ligger nere vid vattnet.

Ta tillfället i akt att besöka Skeviks Grotta – en unik plats med mycket historia. Här finns en välanvänd och uppskattad klättervägg och vägen hit kan gå via tipspromenad eller fackeltåg. Ett spännande tillval som inte finns någon annanstans!

Läge
Vidunderliga omgivningar och endast 25 minuter från Stockholm gör Skeviks Gård till ett ypperligt val för konferensen som söker något långt ifrån hets och stress utan att vilja ödsla tid på långa transporter. 65 km till Arlanda och 27 km till centrala Stockholm.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 62
Antal bäddar 91
Största lokal 90
Max restaurang 112
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Skeviks Gård, 13432 Gustavsberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Skeviks Gård
Faciliteter på Skeviks Gård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Skeviks Gård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Skeviks Gård
HOTELLRUM 62
MAX ANTAL BÄDDAR 91
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90