KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Tylebäck Hotell & Konferens

Halmstad, Hallands län
English
ENGLISH

Tylebäck Hotell & Konferens – mötet vid havet, vid staden

Tylebäck Hotell & Konferens är mötesanläggningen där konferensguldet knappast blir till sand – den håller man ute vid Tylösand strand som ligger ett par klimpkast bort. Längs Prins Bertils Stig möts havet och naturen och har bevandrats i ur och skur genom åren. Vid 1900-talets början steg Tylebäck in i utbildningsbranschen, då som förläggning för speciella grupper. Nu välkomnar man alla företag hit för en minnesvärd konferens i västra Sverige!

Att bo under konferensen
På Tylebäck Hotell & Konferens är det valfrihet som står högst på listan. Anläggningen har nämligen boende för alla: 70 hotellrum (140 bäddar) i flyglar och hotellhus, lägenheter, vandrarhem, stugor, samt camping. Så oavsett vilket boende företaget söker har Tylebäck svaret. Skön inredning med bekvämlighet som ledord gör denna plats vid havet till en härlig mötesplats.

Mötet på Tylebäck
Med namn från närområdet blir konferenslokalen en lokal affär. Störst är kapacitet har kombinerade Kattegatt och Skagerak som tillsammans kan hålla möte för 150 personer i biosittning. Därefter kommer Tylen med plats för 100 deltagare. I sann Tylebäckanda är samtliga 7 lokaler flexibla så att de ofta kan slås samman eller separeras, samt möbleras om till olika sittningar.

10 grupprum ger plats åt det lilla mötet med omkring 6-16 deltagare.

Husmanskosten i centrum
Varje dag serveras tre lunchalternativ på Tylebäck Hotell & Konferens: fisk, kött, och vegetariskt. Detta utbud gör att alla konferensdeltagare kan hitta något för sin smak. Har man ytterligare önskemål om specialkost är det bara att kontakta anläggningen i förväg. Det är husmanskosten som står i fokus i köket här. Pytt, ärtsoppa, och stekt strömming står alla på menyn – vilken husman lockar mest?

Aktiviteter på Tylebäck Hotell & Konferens
Det är just omgivningarna som ger Tylebäck en speciell känsla. Frisk energi susar runt kring skog och hav och ända in i anläggningen för en härlig fläkt av inspiration. Under pausen kan mötesdeltagarna ta sig ut i naturen för boule, fågelskådning, golf på någon av områdets fina banor, eller helt enkelt en uppfriskande promenad.

Inomhus finns gym, bastu, matlagningsaktiviteter, och dryckesprovningar. Men ute eller inne – här finns alla möjligheter. Prata med bokare vid förfrågan!

I blixtskenet mellan hav och natur
Trots att Tylebäck Hotell & Konferens ligger avskilt och ostört är det aldrig långt ifrån. 8 km in till Halmstad centrum, kvarten till golfbana och flygplats, och ett par steg till havet.

Tylebäck bjuder på parkering
Bilande konferensgäster parkerar fritt vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 64
Antal bäddar 128
Största lokal 150
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kungsvägen 1, 30270 Halmstad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Tylebäck Hotell & Konferens
Faciliteter på Tylebäck Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Tylebäck Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Tylebäck Hotell & Konferens
HOTELLRUM 64
MAX ANTAL BÄDDAR 128
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150