KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varberg, Hallands län
English
ENGLISH

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger precis vid torget, endast några stenkast från havet och Varbergs järnvägsstation. Vi har alltid ett helhetsperspektiv på din konferens, oavsett hur stor eller liten den är. Här ses människor i glädje, dynamik och avslappning – inte minst i vårt asiatiska spa och i hotellets gemytliga miljöer och restaurang.

Logi
Hos oss bor du alltid ombonat och bekvämt och vårt utbud av rum är brett. Oavsett vad du föredrar vågar vi lova att vi har något som faller dig i smaken. Många av våra rum är dessutom generöst utrustade med t.ex. kaffemaskin, vattenkokare och ljudanläggning.

Vi erbjuder tre huvudkategorier av hotellrum – Boutique, Classic och De Luxe.

Våra 66 Boutique-rum finns i många individuella stilar, alla med kreativ design och influenser från hela världen.
Vi har 28 De Luxe-rum som finns i den ursprungliga delen av hotellet, några med utsikt över torget. Sekelskiftesromantik kombinerat med klassisk lyx och modern komfort.
Våra 82 nyrenoverade Classic-rum är komfortabla och lite mer traditionella rum med trevlig atmosfär.

Lokaler
Vi har 19 möteslokaler för alla tillfällen. Från det mindre arrangemang till de större sällskapt.
Vår hörsal Middelgrund är en konferenslokal med sluttande teatersittning för 92 personer. Den ger ändå en intim känsla, även för något mindre grupper och passar alldeles utmärkt som föreläsningslokal. Spegelsalen, som är vår största lokal på 240 m², är storslagen och fantastisk. Den passar perfekt för större konferenser, för festliga tillfällen och kick-offer.

Stenhuset – en unik lokal
Varbergs äldsta stenhus kan du med fördel hyra när du är ute efter en unik och exklusiv lokal. Detta är ett hus med fantastiska lokaler som endast ligger ett kvarter från hotellet. Här kan du och ditt sällskap vara helt för er själva i exklusivitet. Det passar för allt från möten och konferenser till festligare tillfällen så som bröllop eller kick-off.

Mat & dryck
Genuint och vällagat är de viktigaste ledorden i vårt kök. Råvarorna är i möjligaste mån närproducerade och efter säsong. Det är viktigt för både miljön och smaken. Resultatet av detta är välkomponerade rätter. Till detta hjälper vi dig att välja ett gott vin om du önskar. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. Prisbelönta restaurang NAMI är en traditionell japansk izakaya som i avspänd atmosfär serverar enkla och fräscha rätter som sushi, sashimi, grillat kött eller fisk, grönsaker, grytor och varma soppor.

Vår restaurang erbjuder en luftig men ändå ombonad miljö, med möjlighet att sitta avskilt om du önskar. På den stora och glasade verandan blir ute inne och du kan njuta av säsongen i behaglig inomhustemperatur. För stor festmiddag rekommenderar vi Spegelsalen som kan dukas upp riktigt pampigt. Vill du anamma den asiatiska röda tråden genom hela ditt besök så kan du även äta asiatiskt på vår japanska restaurang NAMI.

Generösa mingelytor gör det lätt att umgås innan och efter att ni avnjuter maten.

Aktiviteter
Vi har en mängd aktiviteter med olika teman, såsom exempelvis mat & dryck, kultur, teambuilding, skapande, föreläsningar och underhållning. Det är bara fantasin och er tid som sätter gränserna för vilken aktivitet som passar bäst. Vi skräddarsyr och planerar tillsammans med er.

Hos oss kan du ge dina medarbetare en gemensam kickstart till ett hälsosammare liv! Tanken är att på ett naturligt sätt integrera ett hälsoperspektiv på konferensen som gör att deltagarna tänker friare och orkar mer. Både i vardagen och på lång sikt. Fråga oss gärna mer om hur en hälsokonferens kan se ut.

Läge
Det centrala läget gör att det är enkelt att ta sig till Varbergs Stadshotell, oavsett om du kör biler eller väljer att åka tåg. Endast några minuters promenad från tågstationen finner du oss precis vid torget. Det gör hotellet till ett utmärkt val för alla konferenser då det är enkelt och smidigt att ta sig till, även för deltagare som kommer från andra håll i landet.


Vårt läge ger er stora möjlighet att uppleva Varberg på promenadavstånd. På lunchrasten kan du lätt ta dig ner mot havet för att se Varbergs Fästning på nära håll, strosa på strandpromenaden och andras in den friska havsluften. Har du en lite längre stund kan du smita förbi Kallbadhuset som är ett signum för Varberg. Där kan du basta och bada i havet året om.

Övrigt
Vi är måna om att göra lite mer för vår omvärld, något som kan göra skillnad. Man kan inte göra allt, men alla kan göra något. Vi arbetar aktivt med att ta vårt ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv. Vi har till exempel ett eget vindkraftverk som försörjer oss med elektricitet. Och det bästa av allt är att det inte bara gäller oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa utan även våra systrar Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers.
Vi är certifierade av Svanen och Safe Hotels.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 178
Antal bäddar 300
Största lokal 250
Max restaurang 240
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kungsgatan 24-26 , 43241 Varberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Faciliteter på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Varbergs Stadshotell & Asia Spa kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLRUM 178
MAX ANTAL BÄDDAR 300
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 250