KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Waxholms Hotell

Vaxholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Välkommen till nyrenoverade Waxholms Hotell i pitoreska Vaxholm - en plats där Stockholms skärgård möter mysig småstad. Här kan du njuta av sköna weekends, brunch, afternoon tea eller middagar i den anrika Matsalen tillsammans med dina nära och kära. Eller hålla en inspirerande konferens, möte eller kick-off med kollegorna. Här är alla årstider lika vackra & rofyllda.

Logi
Hotellrummen är inredda i en klassisk och hemtrevlig stil

Lokaler
I vår moderna och nyrenoverade konferensavdelning finns sex olika konferensrum, konferenslounge, bastu och den rätta utrustningen för ett lyckat möte.
Inne på anläggningen finns 6 möteslokaler samt 2 grupprum att tillgå. Dessa tar emot från 6 upp till 60 personer och har alla är hemtrevliga och personliga. Flera av våra lokaler har balkonger i anslutning till rummet. För större grupper kan man erbjuda Vaxholms Biograf, endast en kort promenad från hotellet, som ger utrymme åt 120 personer i biosittning och passar utmärkt för visningar av olika slag, men även traditionella möten. Här finner man den senaste tekniken – även inom 3D-världen, vilket öppnar för nytänkande konferensmöjligheter för mötesledarna.

Mat & dryck
Huvudattraktionen bland vår lokaler på Waxholms hotell i Stockholms skärgård måste nog vara den nyrenoverade Matsalen, Med sitt unika läge vid Vaxholmskajen och sin fantastiska utsikt mot Vaxholmsfjärden. Lika vackert och ligger nära, året runt. Den goda maten smakar ännu bättre om den njuts i den här miljön. Rätterna komponeras av kökschefen Marcus Norman. Waxholms Hotells nya restaurang Lilla Strand erbjuder en härlig meny med inspiration och smaker från världens alla hörn. Här kan företaget använda en separat del till mingel event. I Augustas Bar finns det möjlighet till en trevlig avslutning för alla konferensdeltagare.

Aktiviteter
Ett bra sätt att få en grupp människor att arbeta effektivt tillsammans är trevliga & teambildande aktiviteter. Waxholms Hotell hjälper gärna till med förslag på aktivitet som är anpassad till just er grupp. Prova gärna våra egen spännande aktivitet Augusta Karlssons gåta eller Vaxholm Ipad Challange.Men även för dig som privatgäst finns mycket roligt att sysselsätta sig med i Vaxholm.

Läget ger definitivt Waxholms Hotell goda förutsättningar för att skapa aktivitetsprogram fyllda av upplevelser. Havsäventyr eller fiskeutflykter är lätta att ordna, och Vaxholm självt är värt ett besök med fina vyer och besöksvänliga platser. Mindre än en kvart till golfbana gör det smidigt för spelintresserade att gå en runda när lusten faller på. Koppla av i hotellets bastu och njut av härlig ostprovning eller ölprovning i samarbete med lokala aktörer. Oavsett årstid finns det något att upptäcka på Waxholms Hotell.

Läge
Hit kommer man enkelt med bil, buss eller båt från alla håll. Från Östra station tar det ca 45 minuter med buss, och föredrar man vackra båtvägen flyter man i land från Grand Hotell på ca en timme. Från Arlanda tar det ca 45 minuter med bil.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 42
Antal bäddar 65
Största lokal 55
Max restaurang 250
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hamngatan 2, 18521 Vaxholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Waxholms Hotell
Faciliteter på Waxholms Hotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Waxholms Hotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Waxholms Hotell
HOTELLRUM 42
MAX ANTAL BÄDDAR 65
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 55